x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor: Totul pentru semifinale

Liga Campionilor: Totul pentru semifinale

31 Mar 2010   •   00:00
Liga Campionilor: Totul pentru semifinale
Sursa foto: /Reuters

Arsenal şi Barcelona se întâlnesc în această seară pe "Emirates", în prima manşă a sferturilor. La Milano, Interul lui Chivu dă piept cu ŢSKA Moscova.



Cu o zi înainte de marea confruntare, antrenorul "tunarilor", Arsene Wenger, nu şi-a ascuns admiraţia pentru omologul său de pe banca Barcelonei, Pep Guardiola. Întrebat care este cel mai bun tehnician al momentului, francezul a fost cât se poate de clar: "Evident, Guardiola. A câştigat totul cu o clasă şi cu un stil demne de admiraţie".

De altfel, Wenger crede că Arsenal şi Barcelona au multe lucruri în comun. "Sunt similitudini în maniera de joc, în modul cum creştem jucătorii tineri şi cum le acordăm încredere, în sentimentele de apartenenţă la club", a spus antrenorul londonezilor. Wenger are însă şi motive de îngrijorare înaintea meciului contra campioanei en-titre. Căpitanul Cesc Fabregas s-a accidentat în partida de campionat cu Birmingham, iar prezenţa sa pe "Emirates" este sub semnul întrebării.

De partea cealaltă, Henry şi Abidal au fost incluşi în lotul Barcelonei. Henry a fost menajat sâmbătă la întâlnirea cu Mallorca, însă nu putea rata revenirea la Londra de partea cealaltă a baricadei. Înainte să semneze cu BarÎa în 2007, francezul a îmbrăcat tricoul "tunarilor" timp de opt sezoane. Şi Abidal, accidentat la aductori la începutul lui februarie, va face deplasarea în Anglia, chiar dacă este încă nerefăcut.

În cealaltă partidă, Inter dă piept cu ŢSKA Moscova. Confruntarea va marca probabil revenirea lui Chivu în Liga Campionilor, după absenţa cauzată de accidentarea la cap care l-a ţinut departe de gazon la începutul acestui an.


Program sferturi
Ieri
Bayern München - Manchester United
Arbitru: Franck De Bleeckere (Belgia)

Olympique Lyon - Girondins Bordeaux
Arbitru: Felix Brych (Germania)

Azi (ora 21:45)
Arsenal - Barcelona TVR 1
Arbitru: Massimo Busacca (Elveţia)

Inter Milano - ŢSKA Moscova Boom Sport One
Arbitru: Howard Webb (Anglia)

×
Subiecte în articol: sport