x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liniste la galerie

Liniste la galerie

12 Iun 2004   •   00:00

Cristi Borcea a obtinut un nou succes in fata suporterilor dinamovisti. Acestia i-au cerut scuze directorului executiv, revenind, momentan, la sentimente mai bune fata de conducerea "cainilor".

MARIAN STEFAN

Iesirile in "decor" ale fanilor dinamovisti, care la inceputul acestei saptamani au scris cateva mesaje de intimidare pe gardul vilei lui Cristi Borcea, au indus o oarecare stare de tensiune intre conducere si galerie. Zvonurile legate de plecarea iminenta a antrenorului Ioan Andone au starnit iritare in randul fanilor, care s-au razvratit marti impotriva directorului executiv Cristi Borcea.

LINISTE. Conducerea dinamovista a luat repede pozitie, prelungindu-i urgent contractul lui Andone, in dorinta de a aplana cat mai repede starea conflictuala. Suporterii au raspuns demersurilor initiate de presedintele Nicolae Badea, care l-a convins pe Andone sa ramana la Dinamo, si au semnat un nou pact de neagresiune cu bosii "cainilor".

"Rezolvarea problemelor legate de contractul domnului Andone si promisiunile ca primele tururi din cupele europene vor fi atacate cu actualul lot plus alte achizitii au calmat starea de nesiguranta a suporterilor. Cerem scuze familiei domnului Cristi Borcea pentru evenimentele petrecute la locuinta acestuia, constienti fiind ca familia nu trebuie amestecata in situatia de la Dinamo", se precizeaza intr-un comunicat al suporterilor dinamovisti.

Blatter i-a urat pe dinamovisti

Felicitarile sosite de la personalitati ale fotbalului mondial au devenit o obisnuinta pentru cluburile din Romania. Dinamo, Steaua sau Universitatea Craiova s-au laudat mai deunazi cu mesaje primite de la Barcelona sau Real Madrid. Insa un fax de la presedintele FIFA are darul de a sensibiliza pe orice conducator de club. Asa a fost si cazul presedintelui dinamovist Nicolae Badea, care joi seara a fost felicitat de Joseph Blatter pentru castigarea cupei si a campionatului. "Va rog sa transmiteti cele mai bune urari tuturor jucatorilor, antrenorului principal Ioan Andone, staff-ului tehnic si medical si tuturor suporterilor loiali echipei", a urat, printre altele, presedintele FIFA.
×
Subiecte în articol: sport