x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu jr a plans la despartire

Lucescu jr a plans la despartire

10 Iun 2004   •   00:00

Dupa ce a stat ultima data pe banca lui FC Brasov in Italia, la amicalul cu Perugia, Razvan Lucescu s-a despartit oficial de echipa de sub Tampa.

Marti dupa-amiaza, Lucescu jr si-a luat la revedere de la cei cu care a colaborat, el acceptand sa dea curs ofertei de a reveni la Rapid ca antrenor principal. La despartirea de jucatori, Razvan a plans in vestiar. "Nu voi mai antrena pe FC Brasov. Este o hotarare dureroasa, dar asta este. Voi merge acasa, la Bucuresti, iar dupa aceea in concediu cu familia. In ultimul timp familia mea a avut cel mai mult de suferit, pentru ca am fost plecat de acasa. Mi s-a oferit o sansa unica in cariera mea, pe care nu o pot refuza", a declarat Razvan, care nu a vrut sa pronunte inca numele Rapidului, viitoarea sa destinatie. Lucescu jr a semnat un contract pe trei ani cu gruparea al carei presedinte a fost in urma cu un sezon. "Razvan mi-a spus ca pleaca la Rapid. Eu am avut o afinitate mai speciala pentru baiatul acesta, inca de cand era jucator la FC Brasov. Mi-ar fi placut sa lucrez in continuare cu el, dar Rapidul e sansa lui. Parerea mea este ca s-a grabit cand a plecat de la FC Brasov", a spus patronul brasovenilor Ioan Neculaie. (Paul Andone)

Il aduce si pe Marius Constantin

Noul tehnician al giulestenilor pleaca azi in concediu in Turcia, alaturi de familie, urmand ca de problemele legate de transferurile de jucatori sa se ocupe noul presedinte executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe. Pe lista plecarilor figureaza jucatorii adusi in iarna de fostul presedinte, Ioan Becali, in timp ce la capitolul veniri, pe langa Burdujan, achizitionat deja de la Ceahlaul, se vorbeste si de numele lui Marius Constantin, fundasul lui FC Brasov fiind dorit de Razvan in Giulesti.

Panduru, in pole position la Brasov

Dupa despartirea de Razvan Lucescu, patronul stegarilor, Ioan Neculaie, se gandeste la un inlocuitor pe masura, el dorind sa aduca tot un antrenor din noua generatie. Surse din cadrul clubului de sub Tampa afirma faptul ca boss-ul brasovenilor l-a contactat deja pe Basarab Panduru, incercand sa-l convinga pe acesta sa isi mute "domiciliul" de la Timisoara la Brasov. Acesta ar urma sa vina insotit si de cativa jucatori de la Poli AEK. (Sorin Anghel)
×
Subiecte în articol: sport