x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu s-a rugat pentru Besiktas

Lucescu s-a rugat pentru Besiktas

25 Mai 2004   •   00:00

Mircea Lucescu si-a incheiat definitiv conturile cu fostul sau club, Besiktas. Tehnicianul roman s-a aflat duminica si luni la Istanbul, unde a asistat la sfintirea unei biserici ortodoxe din cartierul Haskov.

MADALINA CORBEANU

Lucescu, care a contribuit financiar la ridicarea locasului, s-a rugat pentru ca echipa „vulturilor" sa obtina performante in viitor.

VINOVAT. Pentru a nu mai lasa loc de interpretari, Mircea Lucescu si-a asumat intreaga vina pentru sezonul ratat al formatiei turce pe care a condus-o pana saptamana trecuta. „Imi asum responsabilitatea pentru insuccesul lui Besiktas. Am pierdut. Ceea ce mi s-a intamplat mie ar trebui sa fie o lectie pentru altii", a declarat actualul antrenor al echipei Sahtior Donetk. Romanul a mentionat ca nu este adevarata afirmatia potrivit careia cei patru candidati la presedintia clubului Besiktas, Affan Kececi, Fikret Orman, Erol Kaynar si Yildirim Demiroren nu si-au dorit sa colaboreze cu el.

SPERANTE. Dupa plecarea in Ucraina, oficialii turci l-au acuzat pe Lucescu pentru declaratiile facute in presa, apreciind ca cea mai mare greseala a lor a fost ca nu l-au controlat pe „Luca". „Il Luce" mai are de disputat patru etape cu Sahtior si finala Cupei. Tocmai de aceea, Mircea Lucescu a preferat sa-i retina pe romanii de la Sahtior Donetk, Rat, Stoican si Cernat de la convocarea pentru partida amicala dintre nationala „tricolorilor" si cea a Irlandei. Motivatia a fost aceea ca jucatorii trebuie sa se concentreze pe finalul de campionat, mai ales ca Sahtior s-a apropiat la 3 puncte de liderul Dinamo Kiev, pastrand astfel sanse la titlu.

×
Subiecte în articol: sport