x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu, surclasat pe "Inonu"

Lucescu, surclasat pe "Inonu"

04 Mar 2004   •   00:00
Lucescu, surclasat pe "Inonu"

Asteptata ca pe o partida care sa se transforme in revirimentul lui Besiktas, partida cu Valencia a fost doar un simplu antrenament pentru echipa spaniola.

Cu Pancu si Adi Ilie titulari, dar complet absenti din joc, Besiktas a parasit aseara Cupa UEFA. Venita la Istanbul cu un "11" format din majoritatea rezervelor, fara vedetele Canizares, Baraja, Aimar, Vicente sau Mista, Valencia a fortat exact atat cat a fost nevoie pentru a-si asigura calificarea.

GAFE. Lucescu a inceput prudent, ca de obicei, dar planurile i-au fost dejucate inca din start, cand Angulo a profitat de o naivitate a lui Yildirim si a deschis scorul cu un sut pe langa Cordoba, parasit de fundasi. Desi finalul primei reprize, cand turcii au asediat poarta lui Palop, a dat sperante fanilor de pe "Inonu", Besiktas a fost "ghilotinata" aproape imediat dupa reluarea reprizei secunde. Juan Sanchez a finalizat cu capul, nemarcat, din interiorul careului de 16 metri si a parafat eliminarea trupei lui Lucescu.

LOGIC. La Roma, pe un "Olimpico" surprinzator de gol, Roma a incheiat inca din prima repriza conturile cu Gaziantepspor, Emerson si Cassano fructificand doua faze construite impecabil de elevii lui Capello. Acesta l-a tinut langa el pe Francesco Totti, in vreme ce Cristi Chivu a urmarit meciul din tribuna oficiala. In prima partida a zilei, la Ankara, Genclerbirligi a furnizat si prima surpriza, spulberand Parma cu 3-0!
( MIHAI IGIROSANU )

×
Subiecte în articol: sport