x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu: "Toti trag pentru Fener"

Lucescu: "Toti trag pentru Fener"

02 Mar 2004   •   00:00

Mircea Lucescu, a pierdut duminica, 1-2, in fata celor de la Istanbulspor, fiind ajunsa in clasament de Fenerbahce, care a invins pe Galatasaray cu 2-1.

Este cea de-a doua infrangere a "vulturilor" din acest sezon, ea insemnand si pierderea primului loc in clasament, la golaveraj, dupa ce la finele turului avea un avans de 8 puncte.

VINOVAT. Presa turca il considera vinovat pe Mircea Lucescu pentru infrangerea "vulturilor", acuzandu-l ca nu a folosit un "11" de start potrivit. La randul sau, tehnicianul roman recunoaste ca Besiktas este intr-o cadere de forma, punand acest lucru pe seama oboselii din campionat si din Cupa UEFA.

ACUZE. "Jucatorii nu se mai pot concentra si le lipseste entuziasmul. Din pacate, cauzele sunt mai vechi. S-a incercat totul pentru a distruge aceasta echipa. Faptul ca fotbalistii mei si-au pierdut increderea in fortele proprii se datoreaza in primul rand loviturilor repetate pe care le-am primit din partea celor care au vrut sa echilibreze campionatul ", a explicat Mircea Lucescu.

SPERANTE. El crede ca e greu sa castigi atunci cand lupta nu e cinstita: "Cu orice adversar am juca, dreptatea se face intr-o singura directie. Ce pot sa le mai cer jucatorilor atunci cand primesc galben dupa galben, pentru orice fault, in timp ce greselile celorlalti sunt trecute cu vederea? Eram pe primul loc in clasament si pe ultimul la fair-play, tocmai din aceasta cauza. E clar ca toata lumea trage pentru ca Fener sa castige campionatul ". Cu toate acestea, Lucescu mizeaza in continuare pe capacitatea jucatorilor sai de a lupta pana la capat. "Sper sa reusim in returul cu Valencia ", a conchis antrenorul roman. (Madalina Corbeanu)

×
Subiecte în articol: sport