x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucian Bute l-a condus pe Arturo Gatti pe ultimul drum

Lucian Bute l-a condus pe Arturo Gatti pe ultimul drum

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Iul 2009   •   00:00
Lucian Bute l-a condus pe Arturo Gatti pe ultimul drum
Sursa foto: Ryan Remiorz/The Canadian Press

Mai bine de o mie de persoane l-au condus, în aplauze, pe Arturo Gatti pe ultimul drum. Mama fostului mare campion a primit, în semn de omagiu, o centură de campion WBC.



Printre vedetele aflate la ceremonia funerară s-au numărat  Lucian Bute, campionul mondial IBF, Micky Ward, Joachim Alcine, Victor Salvatore şi promotorul Yvon Michel. Presa canadiană susţine că prima autopsie nu a arătat nimic concludent, lăsând loc la o căruţă de speculaţii.  Concluzia medicului legist este că Gatti a putut muri fie din cauza unui accident, fie a fost omorît fie s-ar fi putut sinucide. Totuşi, nimeni din familia boxerului nu crede că poate fi vorba despre suicid: "Nimeni nu crede nici măcar 1 la sută că poate fi vorba despre sinucidere. Îi plăcea prea mult viaţa".

Aflat în a doua lună de miere, împreună cu soţia sa, Amanda Rodriguez, dar şi cu fiul lor de 10 luni, Arturo Gatti (37 de ani) a fost găsit mort în camera de hotel pe 11 iulie. În jurul său au fost găsite urme de sînge, însă nu au fost descoperite semne de înjunghiere sau împuşcături. Campionul de box prezenta doar lovituri în zona capului.

×
Subiecte în articol: sport