x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucian Goian va fi indisponibil un an

Lucian Goian va fi indisponibil un an

25 Mar 2010   •   00:00

Fundaşul dinamovist Lucian Goian, accidentat după  o ciocnire cu portarul Emilian Dolha în partida cu CFR Cluj, din prima manşă a semifinalelor Cupei României, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi va fi indisponibil până în primăvara anului viitor.

"Goian, din păcate, e scos din circuit până în primăvara anului viitor. Are ruptură de ligamente încrucişate. Diabate are şi el genunchiul tumefiat, e o lovitură, să vedem astăzi ce spune doctorul. Niculescu e şi el cu umărul în pioneze, Scarlatache e suspendat, Kone la fel, Niculae e accidentat, Alexe accidentat... Sunt vreo opt inşi pe care nu pot conta. Abia mai respirăm", a declarat, joi, pentru agenţia Mediafax, antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar.

Tehncianul a precizat faptul că va apela la jucători de la echipa a doua pentru a completa lotul de 18 jucători pentru partida cu Unirea Urziceni, din etapa a 24-a a Ligii I: "Nici nu ştiu dacă pot să fac o echipă de 11 jucători pentru duminică. Încercăm să încropim, să văd astăzi pe cine mă pot baza şi voi aduce de la echipa a doua pentru completarea lotului".

Partida Unirea Urziceni - Dinamo se va disputa duminică, de la ora 20:00.

×
Subiecte în articol: redactie