x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Luminiţa Huţupan, retragere oficială la Ljubliana

Luminiţa Huţupan, retragere oficială la Ljubliana

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Aug 2009   •   00:00
Luminiţa Huţupan, retragere oficială la Ljubliana
Sursa foto: GEORGI LICOVSKI/EPA

Oltchim va participa weekend-ul viitor în Slovenia la "Memorialul Vinka Kandije", organizat de clubul RK Krim Mercator Ljubljana. Turneul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 4 şi 5 septembrie, la el urmând să mai participe Hypo Niederosterreich şi ZRK Buducnost Podgorica.



Turneul de la Ljubliana va constitui un motiv special mai ales pentru Luminiţa Huţupan. Fosta mare glorie a handbalului românesc se va retrage din activitate în timpul acestui turneu. De altfel, Huţupan, care nu s-a mai antrenat de trei luni de zile, a făcut mai multă mişcare în ultimul timp tocmai pentru a fi în formă pentru acest eveniment. "La Ljubljana va veni cu noi şi Luminiţa, cei de acolo pregătesc pentru ea o festivitate deosebită. Probabil va juca şi la Oltchim şi la Krim, va fi ceva deosebit. Oltchim va organiza un meci internaţional de retragere pentru Luminiţa Huţupan. Partida va avea loc în luna decembrie a acestui an. Încă ne mai gândim la un posibil adversar foarte puternic, pentru ca spectacolul să fie garantat", a declarat vicepreşedintele clubului Oltchim, Petre Berbecaru.

Luminiţa Huţupan Dinu a jucat şi la Oltchim şi la Krim Ljubljana, reuşind să câştige trei Ligi ale Campionilor cu Krim şi o Cupă a Cupelor, cu Râmnicu Vâlcea. În prezent, Huţupan este profesor la Centrul Naţional de Excelenţă de la Rm. Vâlcea.

×