x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lupescu invoca sI jocul rezultatelor

Lupescu invoca sI jocul rezultatelor

17 Mai 2004   •   00:00

Bacauanii s-au impus intr-un meci urat, in care a decis inspiratia la o faza fixa. Dupa acest succes, moldovenii si-au propus sa nu mai piarda nici un meci pana la finele campionatului

DANIEL STAN - Bacau

Mai mult cu urechile la radio unde asteptau o victorie a Farului in fata celor de la Ceahlaul, bacauanii au mers pe aceeasi linie a unui joc inestetic, dar, de data aceasta, aducator de 3 puncte.

OBIECTIV. Fara primarul Sechelariu la „oficiala", dar cu un banner afisat de suporteri: „Un sezon de neputinta, inecat in suferinta", Ciocoiu si compania nu aveau alta alternativa decat victoria, pentru a se putea agata de un iluzoriu fir al salvarii de la retrogradare. „Este greu sa faci spectacol cand joci sub o asemenea apasare. Victoria ne da sperante, insa jocul rezultatelor nu ne ajuta deloc", spunea, la final, antrenorul Ionut Lupescu, care a incercat sa scuze evolutia timorata a propriilor elevi. Tanarul antrenor si-a anuntat si intentiile pentru acest final de campionat: „In urmatoarele 3 etape vrem sa obtinem macar 7 puncte".

SANSA. Asediul la poarta oradeana s-a implinit dupa o jumatate de ora, insa reusita fundasului Baciu a fost rodul finalizarii unuia dintre nenumaratele cornere de care au beneficiat gazdele. Titulari, cele doua vedete locale, Ciocoiu si Cursaru, au lasat o impresie jalnica. De partea cealalta, norocul din Cotroceni al cuplului Daniel Stan - Vrajitoarea s-a risipit. Nici macar spectrul revenirii la „matineu" nu i-a inviorat pe oradeni, semn ca resemnarea retrogradarii s-a instaurat la Oradea.

Cristea pierde finalul de sezon

Sambata, atacantul Andrei Cristea a implinit varsta de 20 de ani, exact in aceeasi zi in care tatal sau si-a aniversat si el ziua de nastere. „Vom face o mica petrecere in familie, iar cand voi putea am sa le ofer si ceva baietilor. Perioada este destul de dificila si, sincer, nu prea am chef de distractii", a declarat tanarul international bacauan. „Briliantul" lui Sechelariu resimte inca probleme de sanatate si urmeaza ca saptamana viitoare sa plece iar in Germania, la Leverkusen, pentru a fi consultat din nou, ratand astfel finalul de sezon.

S-a resemnat Sechelariu?

Presedintele de onoare al moldovenilor si primarul Bacaului, Dumitru Sechelariu a lipsit din tribunele stadionului care-i poarta numele. Surse apropiate acestuia sustin ca acesta nu are prea mari sperante in privinta evitarii retrogradarii. „Intentionez sa ma axez din vara pe FCM Bacau 2, care are mari sanse sa promoveze in Divizia B. Oricum, nu pot fi in esalonul secund doua cluburi cu acelasi nume", ar fi declarat „Seche" intr-un cerc de prieteni, fiind posibil ca echipele sa fuzioneze. Primarul e hotarat sa nu mai cumpere din nou un loc in Divizia A.

Ciocoiu e hotarat sa plece

Fosta mare speranta a fotbalului romanesc, Cristian Ciocoiu a mai bifat sambata un nou meci slabl in Divizia A. Iesit de mai mult timp de la sufletul lui Dumitru Sechelariu, atacantul bacauan a fost inexistent pe teren, fiind inlocuit in minutul 77. Se pare ca Ciocoiu a decis deja sa paraseasca echipa la finele sezonului, desi mai are contract inca un an cu gruparea moldava.
×
Subiecte în articol: sport