x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lupta cu onoarea

Lupta cu onoarea

03 Iun 2004   •   00:00

Dinamo, Otelul si Apulum vor hotari soarta celorlalte doua retrogradate, care se vor alege astazi intre Ceahlaul, FCM Bacau si Petrolul. Ploiestenii au cele mai mici sanse de a ramane in Divizia A.

DANIEL STAN, VICENTIU NEAGOE

Odata rezolvata, in penultima etapa, problema campioanei - Dinamo - , precum si echipele care vor merge in Cupa UEFA - Steaua si Otelul Galati - , ultima runda va mai da un singur raspuns: cine va insoti in Divizia B pe FC Oradea. Cele doua retrogradate se vor alege din trioul Ceahlaul Piatra-Neamt - FCM Bacau - Petrolul Ploiesti.

DINAMO. "Cainii" se deplaseaza la Piatra-Neamt, acolo unde antrenorul Ioan Andone a promis ca va miza pe echipa de baza: "Voi folosi cea mai buna formula de echipa. Imi pare rau de Lacatus, este unul dintre cei mai buni amici ai mei, dar nu vreau sa ne arate lumea cu degetul pe strada. In joc e onoarea clubului Dinamo".

OTELUL. Gruparea de la Dunare anunta, prin vocea antrenorului Sorin Cartu, ca nu va face nici o concesie Bacaului, in ciuda speculatiilor: "Otelul nu va mima fotbalul. Voi folosi cea mai buna echipa, desi este posibil sa fac unele schimbari, dar asta din ratiuni tactice". Precizam ca, duminica, Otelul va infrunta Dinamo in finala Cupei Romaniei, cele doua echipe avand argumente solide sa odihneasca o parte dintre titulari.

APULUM. Ardelenii, scapati de griji, sustin ca vor juca doar pe teren. "La multe meciuri s-a spus ca ne vom da la o parte, dar nu am facut-o. Noi suntem ardeleni si avem onoare. Vrem o despartire frumoasa de publicul nostru, iar Petrolul, daca va putea, sa se ajute singura", a declarat presedintele Viorel Malusel.

AMENINTARE

"M-am resemnat. Stiam ca vom fi victime dupa meciul cu Brasovul. La final voi arata cele doua mesaje primite pe telefonul mobil si prin care niste oameni de fotbal m-au avertizat ca echipei mele i se pregatea retrogradarea de doua luni"
Gheorghe Stefan, presedinte Ceahlaul

ACUZE

"Toate comisiile FRF si LPF au fost impotriva noastra. Acum i-au ridicat si suspendarea lui Burdujan. Noi ce sa mai intelegem? Chiar daca jucam prost, sa ne fi lasat in pace. Ne gandim sa motivam financiar echipa Otelul la meciul cu Bacau"
Petre Buduru, presedinte Petrolul

DIVIZIA A / ULTIMA ETAPA

Azi, ora 17:00 Ceahlaul - Dinamo ProTV
Arbitri: S. Coltescu - D. Iliescu, Fl. Buzarnescu

FC Arges - Rapid Prima TV
Arbitri: Cr. Balaj - Cr. Nica, H. Bochis

Steaua - Farul National TV
Arbitri: V. Anghelinei - Fl. Damaschin, Ed. Crangasu

FC National - "U" Craiova Prima TV
Arbitri: A. Helesteanu - O. Sovre, Cl. Tripa

Otelul - FCM Bacau Romania 1
Arbitri: A. Constantin - N. Marodin, I. Cojocaru

"Poli" AEK - Gloria Bistrita
Arbitri: Cristina Ionescu - Irina Mart, Fevronia Ion

Apulum - Petrolul
Arbitri: I. Serea - A. Onita, I. Popa

FC Oradea - FC Brasov
Arbitri: S. Bogdan - Cr. Marinescu, D. Bargaoanu
×
Subiecte în articol: sport arbitri