x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lutu despre Laura Andresan: „A fost o data, scurt, de control"

Lutu despre Laura Andresan: „A fost o data, scurt, de control"

25 Mai 2004   •   00:00
Lutu despre Laura Andresan: „A fost o data, scurt, de control"

Ziarul Gazeta de Craiova a publicat un material in care jucatorul Craiovei, Ionut Lutu, povesteste ca a „incalzit-o" pe Laura Andresan pentru „meciurile" cu Contra, Mutu si Aliuta. Mai mult, publicatia pretinde ca mijlocasul oltean a fost vazut sarutandu-se si cu Rocsana Marcu.

DON JUAN. Cunoscut pentru numeroasele sale aventuri amoroase, Lutu nu s-a sfiit niciodata sa vorbeasca despre ele. Jucatorul Universitatii a recunoscut reporterilor cotidianului craiovean ca pe lista sa a fost trecut si numele pornostarului Laura Andresan. Aventura celor doi a avut loc inainte ca Andresan sa fie implicata in scandalul cu internationalii romani. „A fost, o data, asa scurt, de control", a marturist fotbalistul, care a platit pentru serviciile blondei suma de 200 de dolari.

PAGUBA. O alta vedeta care a fost cucerita de farmecul „Piticului" din Banie, ar fi Rocsana Marcu. Publicatia craioveana mentioneaza ca Lutu a marcat si in „poarta" focoasei prezentatoare. Chiar daca relatia lor a fost de scurta durata, jucatorul s-a ales cu o gaura de 500 de dolari. „Inca de la inceput, Rocsana a inceput sa se planga ca are probleme financiare cu fratele sau, cu parintii, iar Lutu, inima mare, s-a oferit sa o ajute. I-a dat 500 de dolari", povesteste un prieten al lui Lutu.

„Lutu nu e genul meu"

Ionut a tinut ascunsa legatura sa cu Rocsana Marcu pana a fost vazut cu aceasta in localul bucurestean Bradet. Lutu a negat legatura de dragoste cu prezentatoarea, precizand ca intre ei exista doar o relatie de prietenie. „Intreab-o pe ea. Suntem decat prieteni", a spus razand jucatorul. La randul ei, Rocsana a recunoscut ca a iesit de cateva ori in oras cu Lutu, dar a infirmat o relatie amoroasa. „Lutu nu este genul meu", a spus vedeta tv.

„Lutu este un baiat superhaios, dar nu puteam sa fim impreuna. Nu este genul meu. Nu ies cu barbati mai scunzi decat mine. Mai mult, eu nu ma pup decat cu iubitii".
Rocsana Marcu

„Cu Rocsana sunt doar prieten. Am iesit de cateva ori, dar atat. Daca nu ma credeti, va dau telefonul ei. Dar nu il stiu pe de rost. Cu Laura Andresan a fost doar una mica".
Ionut Lutu
×
Subiecte în articol: sport lutu