x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Manuel Pellegrini: Real Madrid, o echipă fără creativitate şi mobilitate!

Manuel Pellegrini: Real Madrid, o echipă fără creativitate şi mobilitate!

de Ovidiu Ciutescu    |    26 Noi 2009   •   00:00
Manuel Pellegrini: Real Madrid, o echipă fără creativitate şi mobilitate!

Manuel Pellegrini s-a declarat nemulţumit de jocul echipei pe care o pregăteşte, chiar dacă Real a obţinut victoria, scor 1-0, cu FC Zurich, în Liga Campionilor. Pellegrini şi-a atacat dur jucătorii, spunând că "formează un grup cărui îi lipsesc creativitatea şi mobilitatea".



Antrenorul vicecampioanei Spaniei s-a arătat totat dezamăgit de atitutudinea propriei echipe, una care ţinteşte câştigarea trofeului pus în joc: "Suntem neliniştiţi deoarece echipa nu practică jocul care se aşteaptă de la ea. Rezultatele sunt bune, dar nu acesta este fotbalul care îmi place şi nici fotbalul pe care echipa încearcă să-l practice. Ne lipseşte creativitatea şi mobilitatea. Nu jucăm rău, dar nu este un fotbal seducător. Real Madrid este o echipă solidă". Un singur lucru pozitiv a notat antrenorul la finele jocului, revenirea lui Ronaldo pe teren după o pauză de circa 2 luni: "Aceste 25 de minute de joc îi vor face bine lui Cristiano Ronaldo. Toată lumea ştie că el are o contribuţie importantă în jocul formaţiei la care evoluează".

Real Madrid a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0) pe FC Zurich, într-un meci din etapa a V-a a grupei C a Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Higuain, în minutul 21. În urma acestei înfrângeri, FC Zurich a ratat orice şansă de a mai prinde primăvara europeană.

×
Subiecte în articol: sport