x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Maradona in camasa de forta

Maradona in camasa de forta

13 Mai 2004   •   00:00

Diego Maradona nu vrea sa accepte pentru nimic in lume faptul ca trebuie sa stea internat un timp intr-o centru de dezintoxicare si striga ca vrea sa se intoarca in Cuba.

ISTERIE. La doua zile dupa ce a fost transferat la o cilinica privata de la periferia orasului Buenos Aires, specializata pe recuperarea toxico-dependentilor, argentinianul a facut o grava criza de isterie. Pentru a-l calma, doctorii au fost obligati sa recurga la cele mai drastice metode. Deoarece cantitatea impresionanta de sedative care i s-a administrat nu a fost suficienta, medicii au fost nevoiti sa utilizeze camasa de forta. Potrivit martorilor, Maradona a strigat in mai multe randuri ca vrea sa se intoarca in Cuba, iar familia argentinianului a decis in cele din urma sa evalueze aceasta posibilitate.

SOLICITARE. Dupa ce s-au sfatuit cu parintii si fosta sotie a lui Maradona, Claudia Villafane, avocatii „Butoiasului Atomic" au cerut ziaristilor si suporterilor adunati in fata clinicii sa se indeparteze de cladire „pentru a nu incetini recuperarea lui Diego si a celorlalti pacienti".

×
Subiecte în articol: sport