x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Maradona plange dupa Cuba lui Fidel Castro!

Maradona plange dupa Cuba lui Fidel Castro!

27 Aug 2004   •   00:00

Cosmarul lui Diego Armando Maradona este departe de a se fi sfarsit. Dar nu in ceea ce priveste dependenta de droguri, ci pentru faptul ca nu este lasat sa paraseasca spitalul din Buenos Aires, unde se afla internat din 19 aprilie.

DANIEL STAN

LACRIMI. Zilele trecute, Maradona si-a pledat cauza in fata unui judecator din Moron, o suburbie a capitalei Argentinei. Imediat, a ajuns in fata camerelor de televiziune, cerand cu lacrimi in ochi sa fie lasat sa-si continue tratamentul psihiatric si toxicologic in Cuba. "Am 43 de ani, varsta si capacitatea de a-mi decide singur soarta. Mi-am ales viata, nu am ucis pe nimeni. In Cuba am liniste", a argumentat fosta glorie argentiniana.

ACUZE. Printre altele, Maradona si-a adus iar aminte de presa si de judecatorii care nu vor sa-i aprobe plecarea in tara lui Fidel Castro: "Trebuie sa ma lupt cu un judecator care nu ia nici o decizie si care se teme de presa. Acolo am linistea pe care aici nu o am. Cand ies din clinica vad un ziarist la usa. In Cuba nu simt o asemenea presiune. Presa de scandal face bani pe boala mea si incearca sa le demonstreze copiilor mei ca sunt cel mai rau tata posibil. Nu sunt monstrul pe care ei il descriu".

MEA CULPA

Diego Armando Maradona a fost internat la data de 18 aprilie in stare critica, pe fondul consumului excesiv de stupefiante. In emisiunea amintita, "Butoiasul atomic" a recunoscut dependenta de droguri si a recomandat tinerilor sa nu repete greseala lui: "A fost cea mai mare greseala a vietii mele. Tinerii sa nu se atinga de droguri. Dupa aceea nu mai pot scapa toata viata". Nu in ultimul rand, intrebat de reporteri ce parere are despre Fidel Castro, a raspuns: "Mi-a trimis recent un salut cald printr-un reprezentant!".

×
Subiecte în articol: sport