x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marea incercare

Marea incercare

06 Feb 2004   •   00:00

Andrei Pavel - Michel Kratochvil, Victor Hanescu - Roger Federer (numarul 1 ATP) sunt meciurile primei zile din intalnirea de Cupa Davis Romania - Elvetia. Partidele sunt transmise in direct de TV Romania 1, cu incepere de la ora 13.00.

Avem mare incredere in voi!

Astazi, la ora 13:00, Andrei Pavel - Michel Kratochvil este duelul care deschide intalnirea dintre Romania si Elvetia. In meciul al doilea, Hanescu il va infrunta pe liderul ATP, Roger Federer.

Tricolorul pictat pe obrazul drept al componentilor echipei nationale de Cupa Davis la tragerea la sorti de ieri se doreste a fi un talisman norocos pentru Andrei Pavel si ceilalti tenismeni romani.

PROGRAMARE. Tragerea la sorti a meciurilor de Cupa Davis din acest week-end a fost oficiata ieri, la Inter-Continental, de catre fosta mare gimnasta, Nadia Comaneci, invitata special de presedintele FR de Tenis, Ilie Nastase. Mana Nadiei i-a asezat fata in fata pe cel mai bun jucator al nostru, Andrei Pavel cu al doilea elvetian, Michel Kratochvil, iar pe Victor Hanescu cu numarul 1 ATP, Roger Federer.

DECIZIE. Ceea ce "Jurnalul National" anticipase de cateva zile, distribuirea la "dublul" de sambata a cuplului Andrei Pavel/Gabriel Trifu s-a oficializat ieri. "Dupa zece zile de antrenamente si dupa ce am discutat si cu Andrei, am decis sa ne bazam pe cuplul Pavel/Trifu. Desi Mergea si Tecau au facut un joc bun in Ecuador totusi a primat experienta", a explicat capitanul-nejucator, Florin Segarceanu. Vizibil deranjat, sustinatorul juniorilor, Ilie Nastase, a preferat sa amane comentariile: "Stiti parerea mea, dar acum totul s-a dus... Nu mai vreau polemici si astept jocurile pentru a vedea cine a gresit". Horia Tecau a fost scos de pe lista celor patru jucatori, in lot ramanand doar Florin Mergea.

„Am sperat sa joc primul meci, mai ales ca asa obisnuiam sa evoluez. Ar fi foarte bine ca Victor sa intre la scorul de 1-0 pentru noi. Nici nu vreau sa ma gandesc la faptul ca el ar putea juca de la 0-1" Andrei Pavel
„Romania are o echipa, in timp ce elvetienii au un jucator valoros, Roger Federer. In Cupa Davis, echipa e cea mai importanta. Am mai evoluat o singura data impotriva unui jucator de top, Andy Roddick, la Paris" Victor Hanescu

×
Subiecte în articol: sport