x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marian Iancu: „Urhir pleacă sigur” / Ovidiu Drăgănescu: „Eşti un patron vremelnic. Uhrin trebuie să rămână!”

Marian Iancu: „Urhir pleacă sigur” / Ovidiu Drăgănescu: „Eşti un patron vremelnic. Uhrin trebuie să rămână!”

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Dec 2008   •   00:00
Marian Iancu: „Urhir pleacă sigur” / Ovidiu Drăgănescu: „Eşti un patron vremelnic. Uhrin trebuie să rămână!”

Prefectul Ovidiu Drăgănescu a cerut, miercuri, Primăriei Timişoara şi Consiliului Judeţean, care susţine clubul de fotbal FC Timişoara cu peste 3,5 milioane de euro anual, să intervină pentru a stopa decizia patronului Marian Iancu. Dorinţa prefectului îl lasă rece pe Iancu, acesta spunând că "suporterii trebuie să fie bucuroşi că au un conducător în Bucureşti care ştie tot ce mişcă, iar viitorul va dovedi că am avut din nou dreptate”.



Drăgănescu a lansat critici dure la adresa lui Iancu, afirmând că “şmecheria şi fentele nu sunt agreate la Timişoara”. Prefectul şi-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că Dusan Uhrin, cel mai bun antrenor pe care echipa fanion de fotbal a Timişoarei l-a avut vreodată, a fost tratat în acest fel de patronul clubului şi temerea că, prin această măsură, Iancu ar vrea “să ascundă insolvabilitatea clubului”, iar prin destituirea antrenorului, scapă mai uşor. “Îi cer domnului Iancu, patronul vremelnic al acestui club, să regândească această măsură, pentru că este de natură să nemulţumească şi să arunce o umbră de neîncredere”, a spus Drăgănescu.

Dorinţele oficialităţilor îl lasă rece pe patronul FC Timişoara, acesta rămânând pe poziţia iniţială, de a-l demite pe antrenorul ceh. „Nu am încredere în Uhrin şi de asta consider că am luat cea mai bună hotărâre. Am garanţia că am procedat bine. Noul antrenor o să fie prezentat pe 7 ianuarie, la reunirea echipei", a declarat Marian Iancu.



×
Subiecte în articol: sport