x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marian Rada: ''Eu, Manea şi Iencsi facem echipa''

Marian Rada: ''Eu, Manea şi Iencsi facem echipa''

09 Apr 2009   •   00:00
Marian Rada: ''Eu, Manea şi Iencsi facem echipa''

Antrenorul principal al formaţiei Rapid Bucureşti, a afirmat într-un comunicat că nu preşedintele Grigore Sichitiu a făcut echipa pentru meciul cu FC Timişoara, ci el, împreună cu directorul tehnic Nicolae Manea şi secundul Adrian Iencsi.

''Echipa o facem eu, Nae Manea şi Adi Iencsi, nu altcineva, şi aşa s-a întâmplat de când am preluat noi echipa. Cele apărute în presă nu au nici cea mai mică legătura cu realitatea. Dacă s-ar fi întâmplat aşa ceva, aş fi spus-o chiar eu, nu trebuia să mă ascund în spatele nimănui'', a declarat Marian Rada, citat de Agerpres.

La rândul său, Grigore Sichitiu a precizat că are încredere în colectivul tehnic, ''pe care eu m-am bătut să-l instalăm în actuala formulă. N-am făcut niciodată un asemenea lucru, şi cu atât mai puţin acum, mai ales că am avut un deces în familie exact înaintea meciului cu Timişoara. Şi să fi avut în cap aşa ceva, deşi mi se pare absurd şi să te gândeşti la o asemenea tâmpenie, nu-mi ardea de astea în condiţiile în care eu m-am agitat doar cu înmormântarea. Cine a avut ideea acestei dezinformări grosolane şi-a ales un moment foarte prost. Şi pentru el, şi pentru echipă''. FC Timişoara a învins cu scorul de 2-0 pe Rapid, miercuri seara, pe Giuleşti, în etapa a 23-a a Ligii I de fotbal. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport