x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marius Sava pleaca in China

Marius Sava pleaca in China

08 Mai 2004   •   00:00

Exclus din lotul echipei FC National, Marius Sava ar putea ajunge la formatia Chongqing Lifan, unde mai evolueaza si Radu Niculescu.

CHINEZ. Capriciosul fotbalist a fost anuntat de antrenorul Cosmin Olaroiu ca nu mai face parte din strategia sa de viitor. Sava, exclus din lot de cateva zile, urmeaza sa plece, foarte probabil, in China, prin intermediul lui Gigi Netoiu. „Comandantul" l-ar fi propus pe „Savarina" formatiei de prima liga Chongqing Lifan, unde s-a transferat recent Radu Niculescu. Asiaticii mai sunt interesati si de dinamovistul Dan Alexa, insa acesta a refuzat pe moment oferta. Sansele ca Sava sa ajunga la gruparea asiatica sunt foarte mari, mai ales ca suma de transfer este accesibila, in jur de 250.000 de dolari.

DIFEREND. Inainte de tratativele cu chinezii, Marius Sava are de rezolvat un diferend financiar cu FC National, avand de primit bani din contract si prime de joc. Din vara trecuta, cand a semnat cu formatia din Cotroceni, mijlocasul nu a incasat decat 7.000 de dolari, motiv pentru care se gandeste sa depuna memoriu la LPF. Netoiu se va intalni in aceste zile cu presedintele „bancarilor", Gino Iorgulescu, pentru a incerca rezolvarea cazului pe cale amiabila. (Daniel Stan)

Oradenii sunt blocati psihic

Cu sanse infime de a evita retrogradarea, FC Oradea va evolua in aceasta seara in Cotroceni, in compania lui FC National. Antrenorul oradenilor, Zsolt Muzsnay, nu impartaseste ideea ca echipa sa va evolua la „matineu" din sezonul viitor: „Nu socotesc acest meci ca o ultima sansa pentru noi. Nu pot sa cred ca asta ne este valoarea. Suntem decisi cu totii sa jucam pana la capat". Tehnicianul admite totusi ca elevii sai au probleme cu psihicul dupa esecul cu Steaua: „In primul rand trebuie sa vrem. Jucatorii vor, dar ii simt daramati. Sper insa sa depaseasca aceste probleme". (Daniel Stan)
×
Subiecte în articol: sport