x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MESAJE de susţinere pentru Schumacher, din lumea automobilismului : "Michael, acesta este cel mai important Grand Prix al vieţii tale şi îl vei câştiga"

MESAJE de susţinere pentru Schumacher, din lumea automobilismului : "Michael, acesta este cel mai important Grand Prix al vieţii tale şi îl vei câştiga"

de Mediafax    |    30 Dec 2013   •   10:42
MESAJE de susţinere pentru Schumacher, din lumea automobilismului : "Michael, acesta este cel mai important Grand Prix al vieţii tale şi îl vei câştiga"

Numeroşi piloţi de Formula 1 şi din CM de Raliuri au postat pe Twitter mesaje de susţinere pentru fostul campion mondial Michael Schumacher, care a fost rănit grav, duminică, într-un accident suferit în staţiunea franceză Meribel, informează 20minutes.fr.

"Este o seară foarte tristă. Michael, acesta este cel mai important Grand Prix al vieţii tale şi îl vei câştiga. Michael a fost ca un tată pentru mine în Formula 1, a fost (şi va fi) alături de mine în fiecare fază a carierei mele", a notat compatriotul lui Schumacher, multiplul campion mondial de F1 Sebastian Vettel, potrivit 20minutes.fr.

"Mă rog pentru tine, fratele meu!! Şi sper să te faci bine cât mai repede, Michael!!", a scris şi brazilianul Felipe Massa, fost coleg al germanului la echipa Ferrari.

Francezul Romain Grosjean şi-a arătat, de asemenea, susţinerea: "Toate gândurile noastre sunt pentru Schumi şi familia sa! Sper să te faci bine repede".

Britanicul Jenson Button consideră că Schumacher are puterea de a trece peste această problemă. "Gândurile mele sunt alături de Michael Schumacher în această perioadă grea... Michael, mai mult decât oricine, are puterea să treacă peste asta".

"Cu toţii îi urăm lui Michael Schumacher însănătoşire grabnică. Sunt convins că lumea automobilismului va dormi greu noaptea asta", a notat şi Sebastien Loeb.

Pilotul de raliuri Petter Solberg a scris că se roagă pentru ca Schumacher să obţină "o ultimă victorie": "Toate gândurile mele sunt alături de Michael Schumacher. Mă voi ruga pentru ca tu să obţii o ultimă victorie, prietenul meu!"

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a suferit, duminică, un accident în staţiunea franceză Meribel, se află în stare critică, a anunţat Centrul Medical Universitar din Grenoble (CHU), unde este internat germanul. "El avea un traumatism cranian grav cu comă, la sosire, fiind necesară imediat o intervenţie chirurgicală", se arată într-un comunicat remis duminică seară de CHU, în care se menţionează că Schumacher "rămâne în stare critică".

×
Subiecte în articol: michael schumacher accident schi