x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Michael Owen, onorat de Universitatea din Wrexham

Michael Owen, onorat de Universitatea din Wrexham

de Ovidiu Ciutescu    |    31 Oct 2008   •   00:00
Michael Owen, onorat de Universitatea din Wrexham


Michael Owen (28 de ani), vedeta echipei Newcastle United, a fost onorat de către Universitatea Glyndwr – Wrexham. Conform BBC, căpitanul lui Newcastle a primit un titlu onorific pentru serviciile pe care le-a adus fotbalului britanic.



Fostul jucător al echipelor Liverpool şi Real Madrid s-a declarat extrem de încântat de ceremonia organizată în cinstea sa: "Sunt foarte bucuros şi onorat. Este un adevărat privilegiu pentru mine să primesc o asemenea distincţie din partea unei universităţi învecinate cu oraşul meu natal". Distincţia i-a fost înmânată lui Owen chiar de către prodecanul Michael Scott. "Suntem cu toţii încântaţi că l-am graţiat pe Michael pentru serviciile pe care le-a adus sportului. Realizările sale sunt o sursă de inspiraţie pentru foarte mulţi tineri. Golul pe care l-a marcat contra Argentinei la Cupa Mondială din 1998 sau hattrick-ul pe care l-a realizat în 2001 împotriva Germaniei sunt reuşite care vor rămâne mereu în memoria fanilor", a spus profesorul.

Owen a marcat 40 de goluri în 88 de partide pentru naţionala Angliei cu care a participat la trei ediţii ale Campionatului Mondial (1998, 2002 şi 2006) şi la două Campionate Europene (2000 şi 2004).

×
Subiecte în articol: sport