x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mihăiţă Pleşan, spre Liga a III-a

Mihăiţă Pleşan, spre Liga a III-a

de Dragos Stoica    |    16 Oct 2008   •   00:00
Mihăiţă Pleşan, spre Liga a III-a

Înfrângerea din Cupă cu Sportul l-a scos din sărite pe Gigi Becali care îl ameninţă cu retrogradarea la satelit pe fostul mijlocaş al Universităţii Craiova.



Înfrângerea din Cupă cu Sportul l-a scos din sărite pe Gigi Becali care îl ameninţă cu retrogradarea la satelit pe fostul mijlocaş al Universităţii Craiova.
Eliminarea din Cupa României nu va rămâne fără urmări în Ghencea. Deşi declarase că Steaua nu este interesată de această competiţie, patronul Gigi Becali i-a atacat dur pe câţiva dintre fotbaliştii care au intrat marţi pe gazon la Urziceni, principalul vizat fiind Mihăiţă Pleşan (foto stânga). "Eu i-am spus lui Lăcătuş să folosească echipa a doua, dar m-a interesat ca echipa asta să meargă mai departe în Cupa României. Au fost pe teren jucători care împreună au valorat opt milioane de euro. Mi-a părut rău de Andrei Ionescu, şi-a dat silinţa, dar nu avea cu cine. Doar jucătorii tineri au mişcat ceva. Nu o să iau nici o măsură, ele sunt deja luate. Neaga e la echipa a doua, iar Pleşan, dacă o s-o ţină tot aşa, mâine, poimâine va fi şi el în Liga a III-a. După ce că nu a jucat nimic, se mai dădea şi un fel de antrenor-jucător pe teren, făcea pe profesorul. E normal să te impui când eşti numărul unu pe teren, dar când nu faci nimic şi îi cerţi şi pe alţii e deranjant", a spus Becali.


Gălăţenii vor mâine un egal, contra Stelei

În prima partidă a celei de-a 11-a etape, "militarii" se vor deplasa mâine la Galaţi, urmând să întâlnească Oţelul, de la ora 15:00, în direct pe GSP TV. Legat de această partidă, directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, a afirmat că s-ar mulţumi şi cu un singur punct. "Ar fi super un egal, pentru că, până la urmă, jucăm împotriva celei mai titrate echipe româneşti. Sunt convins că va fi altceva decât meciul de Cupă de la Breaza, îmi place să cred că jucătorii noştri s-au menajat pentru jocul de vineri", a declarat Stan. La Oţelul vor reintra sigur Bourceanu, care şi-a ispăşit etapele de suspendare, Paraschiv, Silviu Ilie şi Gado, refăcuţi după accidentări, în timp ce biletele costă 50 de lei.

×
Subiecte în articol: sport