x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Miranda: "Bute să facă poze cu centura, pentru că o va pierde"

Miranda: "Bute să facă poze cu centura, pentru că o va pierde"

12 Apr 2010   •   00:00

Pugilistul columbian Edison Miranda, viitorul adversar al lui Lucian Bute, a declarat că boxerul român trebuie să facă poze cu centura mondială a categoriei supermijlocii, versiunea IBF, pentru că o va pierde în duelul din 17 aprilie.

"M-am antrenat şi am muncit mai mult ca pentru oricare altă luptă din carieră. Sunt foarte concentrat, sunt într-o formă mentală şi fizică ce îmi va permite să plec de la Montreal ca noul campion mondial al IBF. Bute trebuie să facă cât mai multe poze cu centura sa, săptămâna aceasta, deoarece o va pierde în faţa susţinătorilor săi, promit asta", a spus boxerul columbian, citat de site-ul oficial al clubului canadian Interbox.

Bute a revenit la finalul săptămânii trecute la Montreal, după nouă săptămâni de cantonamente în Florida, în care s-a antrenat la Thump Boxing Gym, având drept parteneri pugilişti precum Alejandro Berrio şi Randy Griffin. "A fost un stagiu de pregătire asemănător cu cel pentru al doilea duel cu Andrade. Bute este o maşină de antrenament şi un performer. Suntem pregăţiti pentru Miranda", a declarat antrenorul lui Bute, Stephan Larouche, la întoarcerea lor de la Montreal.

Neînvins la profesionişti, Lucian Bute îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa columbianului Edison Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). Întâlnirea va fi prima din cariera pugilistului român care va fi difuzată de postul de televiziune HBO şi pe teritoriul SUA.

×
Subiecte în articol: redactie