x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Lucescu: "Mutu nu ne mai interesează"

Mircea Lucescu: "Mutu nu ne mai interesează"

20 Apr 2010   •   00:00

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, speră ca Adrian Mutu să aibă "curajul şi forţa" să revină la cel mai înalt nivel la finalul suspendării primite de la Tribunalul Antidoping al CONI, dar spune că echipa sa nu mai este interesată de transferul atacantului Fiorentinei.

"Fiorentina are nevoie de Mutu. Atunci când el şi-a arătat calităţile, şi-a dovedit valoarea. Sper că va avea curajul şi forţa să revină. Numai că trebuie să îşi schimbe complet atitudinea, să fie mult mai atent. Fiorentina este o echipă mare, dar a avut ghinionul să-l piardă pe Mutu într-un moment important. Este adevărat: a trădat echipa, dar trebuie să rămână la Florenţa, deoarece numai Fiorentina îl poate ajuta", a declarat tehnicianul român din Doneţk, pentru Lady Radio.

"M-am gândit să-l aduc la Şahtior Doneţk când era la Chelsea, dar mi-am dat seama că el doreşte să rămână într-un campionat care contează. Prin urmare, nu ne mai interesează", a mai spus Lucescu, într-o declaraţie preluată de fiorentinanews.it.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

×
Subiecte în articol: redactie