x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Rednic, evacuat de pe stadionul din Galaţi

Mircea Rednic, evacuat de pe stadionul din Galaţi

18 Aug 2008   •   00:00

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a fost evacuat, duminică, de pe stadionul din Galaţi înainte de începerea partidei Oţelul - Rapid, pe care tehnicianul "roş-albilor" a mers să o urmărească pentru a pregăti derbiul din etapa a V-a cu formaţia giuleşteană.Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a fost evacuat, duminică, de pe stadionul din Galaţi înainte de începerea partidei Oţelul - Rapid, pe care tehnicianul "roş-albilor" a mers să o urmărească pentru a pregăti derbiul din etapa a V-a cu formaţia giuleşteană.

Rednic figura pe lista de invitaţi ai clubului Oţelul la partida cu Rapid, din etapa a IV-a a Ligii I. El a intrat pe stadion înainte de începerea partidei şi înainte ca la arena gălăţeană să-şi facă apariţia oficialii FC Rapid. La sosirea acestora, directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a sesizat prezenţa lui Rednic în tribună şi, împreună cu alţi oficiali, a discutat apoi cu observatorul federal Romeo Paşcu. În cele din urmă, Paşcu a stabilit că prezenţa lui Rednic pe stadion nu ar fi conformă cu regulamentul şi a dispus scoaterea acestuia în afara arenei.

Astfel, Mircea Rednic a părăsit stadionul Oţelul înainte de începerea meciului şi i-a criticat pe oficialii rapidişti pentru că au cerut evacuarea sa. "Nu e frumos gestul rapidiştilor, dar nici nu mă aşteptam la aşa ceva", a spus Rednic.

Întrebat dacă va fi mai rău cu Rapid la derbiul din etapa viitoare, Rednic a răspuns: "Eu oricum sunt rău".

Marius Stan: Riscam să pierdem cu 0-3 dacă Rednic nu părăsea stadionul
"Riscam să pierdem cu 0-3 partida dacă Rednic nu părăsea stadionul pentru că nu făcea parte din staff-ul Oţelului. Consider, totuşi, că gestul Rapidului a fost unul urât. Oricare ar fi fost echipa în situaţia celor de la Dinamo, am fi permis antrenorului să asiste la meci", a declarat directorul general al clubului Oţelul Galaţi Marius Stan.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: sport rednic