x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Rednic şi-a dat demisia de la Dinamo din Belgia, prin telefon

Mircea Rednic şi-a dat demisia de la Dinamo din Belgia, prin telefon

15 Iun 2009   •   00:00
Mircea Rednic şi-a dat demisia de la Dinamo din Belgia, prin telefon

Dinamo este, în mod oficial, fără antrenor, după ce Mircea Rednic i-a sunat pe oficialii clubului din "Groapă" astăzi şi i-a anunţat că nu vrea să se mai întoarcă din Belgia şi că îşi dă demisia. "Puriul" a fost acuzat în termeni foarte duri de acţionarul Vasile Turcu şi de Cornel Dinu după ce a ratat titlul de campion în ultimele trei etape, echipa terminând campionatul umilită la Piteşti şi ocupând locul al treilea în Liga I.



"Am nişte principii şi nu pot să mă abat de la ele. Dacă n-aveţi încredere în mine, faceţi ce vreţi", le-ar fi spus Rednic acţionarilor lui Dinamo, potrivit gsp, citat de antena3.ro.

Contestatarii lui Rednic i-au imputat acestuia faptul că nu s-a impus în faţa jucătorilor şi aceştia au putut să "îşi facă de cap", mergând mereu în cluburi şi baruri de striptease, uitând că meseria lor este să joace fotbal. De asemenea, relaţia proastă cu unii jucători, cum ar fi căpitanul Lobonţ, i-a subminat autoritatea lui Rednic.

Ioan Ovidiu Sabău, fostul antrenor al Gloriei Bistriţa, este o variantă foarte probabilă, fostul membru al Generaţiei de Aur a echipei naţionale fiind liber de contract. Sabău şi-a reziliat contractul cu echipa lui Jean Pădureanu după cinci ani petrecuţi la Bistriţa, unde a avut un salariu foarte mare pentru Liga I, 500.000 de euro. Acesta ar putea fi singurul impediment pentru Dinamo, "câinii" fiind reticenţi în a plăti astfel de sume pentru noul antrenor. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport