x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Sandu - "Şmecherii fotbalului"

Mircea Sandu - "Şmecherii fotbalului"

de Vicentiu Neagoe    |    24 Iul 2007   •   00:00
Mircea Sandu  - "Şmecherii fotbalului"
Sursa foto: LUCIAN ALECU/

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, i-a numit ieri pe antrenorii care au lipsit de la reuniunea tehnicienilor de la Casa Fotbalului "şmecherii fotbalului romănesc", spunănd că aceştia nu trebuie să obţină licenţa.

FRF - Mircea Sandu este supărat pe antrenorii chiulangii

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, i-a numit ieri pe antrenorii care au lipsit de la reuniunea tehnicienilor de la Casa Fotbalului "şmecherii fotbalului romănesc", spunănd că aceştia nu trebuie să obţină licenţa.

"Cei care nu vin, nu trebuie să obţină licenţa, nu sunt antrenori din punctul meu de vedere. Suspendaţi-le licenţele. Cei care lipsesc sunt şmecherii fotbalului romănesc. Trebuie să inţeleagă că nu au licenţă pe viaţă", a spus Naşu.

SFATURI. Preşedintele FRF a mai afirmat că este imbucurător faptul că foarte mulţi foşti internaţionali au ajuns antrenori la echipele din ţară. "Fotbalul romănesc este intr-o vizibilă creştere, avănd in vedere puterea de a convinge conducerile că este nevoie de curăţenie morală şi vreau să continuăm pe aceeaşi linie. Cei care au jucat in străinătate au venit cu altă mentalitate şi au acumulat de-a lungul timpului cunoştinţe noi", a afirmat Sandu. Ca exemplu negativ a fost numit antrenorul lui Poli Iaşi, Ionuţ Popa, care a absentat de la reunire. Acesta a fost nominalizat de Mircea Sandu ca deosebit de recalcitrant in relaţiile cu arbitrii, pe unii dintre ei chiar fugărindu-i pe terenul de joc: "Trebuie să arătăm că fotbalul este o cultură, nu ţigăneală". De asemenea, el i-a transmis antrenorului gălăţean, Petre Grigoraş: "Era să fii in tribună la meciul cu Trabzonspor, iar clubul ar fi fost amendat cu 5.000 de franci. Eu dacă aş fi fost preşedinte de club nu aş accepta aşa ceva".

Tehnicienii Mircea Rednic, Cosmin Olăroiu, Cristiano Bergodi, Răzvan Lucescu, Viorel Ion, Ion Moldovan, Adrian Falub şi Constantin Gache au primit plachete pentru performanţele din sezonul trecut.

De la ora 19:00

Mircea Sandu a solicitat LPF ca echipele care nu dispun de instalaţie de nocturnă să joace meciurile de pe teren propriu de la ora 19:00 şi nu de la 18:00, aşa cum s-a programat iniţial. Astfel, LPF a modificat ieri ora de disputare a meciurilor din prima etapă a Ligii, ţinănd cont de solicitarea oficialului FRF. Astfel, FC Vaslui - UTA, "U" Cluj - Pandurii şi Gloria Buzău - Dinamo, cele trei partide care trebuiau să inceapă la ora 18:00, se vor disputa de la ora 19:00.

×
Subiecte în articol: sport mircea sandu