x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Misteriosul Copos

Misteriosul Copos

de Marius Mihalcea    |    26 Ian 2008   •   00:00
Misteriosul Copos

Finanţatorul giuleştenilor a anunţat că se va retrage definitiv din fotbal, dar nu a expus concret şi motivele care l-au determinat să ia această decizie.

Finanţatorul giuleştenilor a anunţat că se va retrage definitiv din fotbal, dar nu a expus concret şi motivele care l-au determinat să ia această decizie.

George Copos a precizat doar că la baza hotărârii sale nu stau nicidecum pro­blemele pe care le are cu justiţia, el fiind unul dintre cei 10 oameni de fotbal anchetaţi de procurorii DNA în cazul transfe­rurilor dubioase, şi nici presiunea la care a fost supus de suporteri pentru a-l readuce în Giuleşti pe Daniel Pancu.

 

POZIŢIE. Preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, Gheorghe Răducanu, a aflat primul despre intenţia lui Copos. “Ne-am întâlnit duminica trecută ca să i-l prezint pe noul lider al galeriei şi mi-a spus că vrea să vândă, dar că deocamdată nu are nici o ofertă pentru club. Era mai hotărât ca niciodată, însă nu mi-a zis decât că e foarte supărat, nimic în plus”, a confirmat Gigi Corsicanu’. Din cantonamentul de la Rio Maior, din Portugalia, doi dintre cei mai reprezentativi jucătorii ai grupării de sub Podul Grant, portarul Dănuţ Coman şi atacantul Daniel Pancu, şi-au exprimat convingerea că George Copos va rămâne la Rapid. “Nu tot ceea ce se scrie e adevărat şi nu cred că domnul Copos vrea într-adevăr să plece”, a spus Coman. “Sperăm să nu fie adevărat, toată echipa ar regreta dacă s-ar ajunge aici, iar mie personal mi-ar părea foarte rău, fiindcă atmosfera foarte bună pe care am găsit-o s-ar putea deteriora din această cauză”, a spus Pancone. Antrenorul care în 1999 i-a adus Rapidului al doilea titlu din istorie, Mircea Lucescu, în prezent la Şahtior Doneţk, este convins că George Copos va rămâne foarte mulţi ani în Giuleşti. “Copos nu mai poate pleca nici dacă vrea. Odată luat acest microb, nu mai poţi scăpa de el. Nu există operaţie pentru aşa ceva”, a spus Il Luce.

 

Reacţii

Faptul că George Copos do­reş­te să se retragă de la Rapid nu l-a luat prin surprindere pe preşedintele FRF, Mircea Sandu. “Ce să spun de Copos? A venit cu un milion de euro la fotbal şi vrea să plece cu o sută de milioane de euro. E un om de afa­ceri, aşa se procedează. Ori­cum, nu ştiu cât de mult iubeşte el fotbalul!”, a spus “Naşu’”. “Nu cred că George Copos va vinde Rapid, fiindcă a mai spus el asta şi cu alte ocazii, şi nu s-a în­tâm­plat nimic”, a declarat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Nemulţumit

După 1-1 cu Estoril, în cel de-al doilea meci-test din cadrul sta­giului de pregătire pe care giu­leş­tenii îl efectuează în aceste zile la Rio Maior, în Portugalia, Mircea Rednic s-a declarat ne­mul­ţumit de randamentul atacanţilor. “A fost un antrenament bun, un joc bun, în care ne-am creat ocazii multe, dar deocamdată nu prea reuşim să o băgăm în poartă. În plus, după aproape două săptămâni cu câte două an­trenamente pe zi a apărut şi obo­seala”, a spus tehnicianul “fero­vi­arilor”. Astăzi, “alb-vişiniii” vor disputa încă un amical, în compania formaţiei angoleze Pri­me­ro de Augustus. Altfel, Dani Co­man şi Daniel Pancu, care s-au pregătit separat, au revenit de ieri la antrenamente, de unde a lipsit în schimb australianul Ry­an Griffiths, acesta urmând un tratament cu antibiotice, din ca­u­za unei răceli.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport copos