x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MM, suspendat patru luni!

MM, suspendat patru luni!

13 Noi 2007   •   00:00

Comisia de Disciplină a FRF i-a sancţionat ieri pe antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, şi pe preşedintele clubului, Mihai Stoica, pentru incidentele de la meciul cu Dinamo, din etapa a 13-a Ligii 1.

Comisia de Disciplină a FRF i-a sancţionat ieri pe antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, şi pe preşedintele clubului, Mihai Stoica, pentru incidentele de la meciul cu Dinamo, din etapa a 13-a Ligii 1. "Mihai Stoica a fost suspendat pentru patru luni şi amendat cu 5.000 de lei pentru proteste la decizia arbitrului, intrarea neautorizată in teren şi refuzul de a părăsi suprafaţa de joc la solicitarea arbitrului", a spus preşedintele Comisiei de Disciplină, Daniel Marin Cernat.

NERVOS. Stoica a protestat la decizia arbitrului de a elimina un jucător al echipei sale, apoi a traversat terenul pentru a ajunge la vestiare. Cănd s-a apropiat de marginea terenului, Stoica l-a injurat şi pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, aflat la tribuna oficială. In urma acestor incidente, meciul a fost intrerupt patru minute, arbitrul reluănd intălnirea abia după ce Mihai Stoica a părăsit suprafaţa de joc. După ce a ieşit de pe gazon, oficialul Unirii Urziceni s-a dus in loja oficialilor dinamovişti, cerăndu-i socoteală lui Cristi Borcea. Potrivit unor martori, Stoica a fost lovit şi chiar atins cu ţigara pe frunte de acţionarul dinamovist. După meci, preşedintele Unirii Urziceni şi-a cerut scuze, declarănd că decizia arbitrului a fost corectă.

De asemenea, antrenorul Dan Petrescu a fost judecat ieri pentru incercarea de a retrage echipa de pe teren şi pentru incitarea publicului, "Bursucul" primind pentru aceste fapte două etape de suspendare şi o amendă de 4.000 de lei. Petrescu mai fusese deja amendat cu 140 de lei şi suspendat două etape pentru eliminarea din partida respectivă.

×
Subiecte în articol: sport