x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Monden - Cununii in viteza

Monden - Cununii in viteza

de Sorin Anghel    |    25 Oct 2005   •   00:00
Monden - Cununii in viteza

Intreruperea campionatului pentru meciul echipei nationale din Finlanda, de la 8 octombrie, nu a insemnat o pauza pentru jucatorii care nu au intrat in vederile selectionerului Victor Piturca.

DINAMO. Dinamovistii Octavian Chihaia si George Galamaz au profitat la maximum de "vacanta" oferita de partida "tricolorilor", casatorindu-se in aceeasi zi, in acelasi loc, fiind martori reciproci la cununiile lor. Jucatorul ajuns in "Groapa" de la FC National in vara acestui an s-a cununat civil la Primaria Sectorului 6 cu iubita sa, Irina. "Am facut cununia civila intr-un cerc restrans si nu au participat decat familia mea si cea a Irinei, sotia mea. Suntem de opt ani impreuna si am zis sa ne oficializam relatia. La anul vom organiza si nunta, adica cununia religioasa si petrecerea la restaurant. Inca nu am stabilit data", a spus Octavian Chihaia. George Galamaz i-a fost martor coechipierului sau, dar totodata s-a si cununat civil cu prietena sa, Oana, cu care este impreuna de sase ani. "La anul sper sa facem si nunta, totul depinde numai daca am timp. Dupa cununia civila am mers si la biserica, unde doar m-am logodit cu Oana. Practic, am primit consimtamantul preotului", a povestit Galamaz, care a fost coleg cu Chihaia la Sportul.

BOTEZ. Atacantul Stelei, Laurentiu Dinita, nu a fost nici macar rezerva la derby-ul disputat de echipa sa duminica seara, in Giulesti. Motivul nu l-a reprezentat vreo accidentare a jucatorului, ci un eveniment special care a avut loc in familia stelistului. Dinita si-a botezat cel de-al doilea baiat, Antonio, in varsta de 6 saptamani, petrecerea fiind gazduita de Restaurantul Kyraly Csarda, din Piata Dorobanti, apartinand antrenorului dinamovist, Ioan Andone. (Sorin Anghel)

VARGA, "BUN SI NEBUN"
Desi este la inceput de cariera, mijlocasul Sportului Studentesc, Dacian Varga, 21 de ani, are o iubita devenita celebra. Ea se numeste Ana-Maria Gheorghe si poate fi urmarita in serialul "La serviciu", difuzat de postul de televiziune Pro TV, precum si in emisiunea "Bune si nebune", transmisa de acelasi post. Alintata de prieteni si familie Bea, vedeta de televiziune a participat la concursul Miss Playboy Romania, dar nu s-a numarat printre castigatoare. Ea s-a aflat in tribuna la meciul Sportul - Dinamo, scor 0-2, urmarind meciul alaturi de mama iubitului sau. Dacian si Ana-Maria sunt impreuna de doi ani.

×
Subiecte în articol: sport