x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, imaginea Fiorentinei

Mutu, imaginea Fiorentinei

de Jurnalul National    |    27 Noi 2007   •   00:00

Adrian Mutu apare pe una dintre coperţile colecţiei de DVD-uri in care se vorbeşte despre istoria clubului Fiorentina. "Este o mare onoare pentru mine să fiu o parte din istoria Fiorentinei.

ITALIA


Adrian Mutu apare pe una dintre coperţile colecţiei de DVD-uri in care se vorbeşte despre istoria clubului Fiorentina. "Este o mare onoare pentru mine să fiu o parte din istoria Fiorentinei. Există lucruri care valorează mai mult decăt banii, iar această recunoaştere imi dă şi mai multă responsabilitate. Sper ca acum să producem material şi pentru DVD-ul cu numărul 12", a declarat ieri atacantul romăn, la ceremonia de lansare a colecţiei de 11 DVD-uri despre trecutul Fiorentinei.

Clubul italian se află in doliu după ce soţia antrenorului Cesare Prandelli a decedat ieri-dimineaţă, la vărsta de 45 de ani, după o lungă suferinţă. Manuela Prandelli era bolnavă de mai mult timp, tehnicianul italian fiind chiar nevoit să işi dea demisia in 2004, cănd antrena pe AS Roma, pentru a sta alături de ea. Prandelli nu a fost prezent pe banca echipei nici duminică, la meciul din deplasare cu Reggiana.

×
Subiecte în articol: sport