x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, ofertat de Oli

Mutu, ofertat de Oli

de Mihai Igirosanu    |    06 Apr 2010   •   00:00
Mutu, ofertat de Oli

Antrenorul echipei Al Sadd, Cosmin Olăroiu, este decis să-l aducă în Qatar pe Adrian Mutu.



Conform site-ului Calciomercato, clubul arab a înaintat din nou o ofertă concretă pe adresa Fiorentinei. Şeicii de la Al Sadd au pregătit deja un salariu de 6 milioane de euro pe sezon. Propunerea depinde, însă, de durata suspendării lui Mutu, care va fi anunţată la 19 aprilie.

"Dacă la 19 aprilie va primi o suspendare de peste şase luni, Mutu va pleca în vară. Pentru el există o ofertă de 6 milioane de euro pe sezon de la gruparea Al-Sadd", scrie calciomercato.com. Sursa citată mai susţine că Adrian Mutu se află pe o listă de 10 jucători care ar urma să părăsească gruparea de pe "Artemio Franchi" la finalul sezonului, alături de portarul Frey, Vargas sau Pasqual.

Apropiaţi ai lui Olăroiu susţin că antrenorul a purtat câteva discuţii directe cu Adrian Mutu şi cu impresarul acestuia, Victor Becali, care nu i-au respins propunerea, dar l-au rugat să aştepte data de 19 aprilie.Internaţionalul român mai deţine şi alte oferte, însă cea de la Al Sadd este printre cele mai bune din punct de vedere financiar.

×
Subiecte în articol: sport