x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu: "S-a văzut că Franţa e mult mai bună decît noi"

Mutu: "S-a văzut că Franţa e mult mai bună decît noi"

12 Oct 2008   •   00:00

"Nu e vorba că nu am putut să ţinem ritmul. Am avut 30 de minute foarte bune,"



Nu se poate spune că i-am avut în mînă pe francezi, ci că am evoluat foarte bine în orimele 30 de minute. I-am enervat prea repede pe francezi, important este că am reuşit să dăm două goluri unei echipe de asemenea calibru. I-am spus domnului Piţurcă să mă scoată după minutul 70, pentru că nu pot face faţă ritmului.

Probabil ar fi fost mult mai greu pentru ei să revină dacă nu  marcau pînă la pauză. Sînt ghinionist, am ratat o ocazie mare, dar am dat tot ce am putut ăn momentul actual." a spus Mutu, referindu-se apoi la şansele de calificare ale României.

"Calculele le facem mai tîrziu, deocamdată e devreme să ne gîndim la aşa ceva.", a spus Mutu.

Lobonţ: "Ne încearcă un sentiment de amărăciune. I-am avut în mînă..."
"Ca după orice eroare, îmi recunosc vina. Ţinînd cont de ce s-a întîmplat pe teren, ne încearcă un sentiment de amărăciune. I-am avut in mină pe francezi, dar s-a dovedit o dată în plus că 2-0 e cel mai periculos scor. Păstrăm şanse la calificare, mai ales după egalul Austriei în Feroe şi înfrîngerea Lituaniei în Serbia. Cred că seria noastră e cea mai dificilă. La orice gol primit îmi reproşez câte ceva. Ce aţi fi vrut, să stau pe linia porţii?", a spus Lobonţ.
www.gsp.ro

×
Subiecte în articol: sport