x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu vine, Chivu nu poate. Batem Georgia?

Mutu vine, Chivu nu poate. Batem Georgia?

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Noi 2008   •   00:00


Victor Piţurcă a anunţat, marţi, numele jucătorilor români legitimați la cluburi din străinătate, convocaţi pentru meciul amical România-Georgia. Partida este programată pe stadionul Dinamo din București, pe 19 noiembrie. Fundaşul Cristi Chivu, accidentat, nu a fost convocat de selecţioner.



Pentru amicalul cu Georgia, Piţurcă va miza pe următorii „stranieri”: Răzvan Raț (FC Șahtior Donețk), Mihai Neșu (FC Utrecht), Paul Codrea (AC Siena), Răzvan Cociș (FC Lokomotiv Moscova), Adrian Mutu (AC Fiorentina) și Ciprian Marica (VfB Stuttgart).
În funcție de starea sportivă, de statutul pe care-l vor avea la echipele lor, precum și de starea de sănătate, există posibilitatea renunțării la unul/unii dintre jucătorii menționați. Numele jucătorilor legitimaţi la cluburi din țară vor fi anunțate la 16 noiembrie, după disputarea jocurilor etapei a XV-a a Ligii I. Reunirea este programată la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, luni 17 noiembrie, la ora 12.00. La ora 11.30, în sala de protocol a stadionului din incinta centrului, Victor Pițurcă va susține o conferință de presă urmată, în aceeași locație, de interviuri cu unii dintre jucătorii convocați. În aceeaşi zi, de la ora 17.30, se va desfășura un antrenament deschis presei.

×
Subiecte în articol: sport