x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Nu am spus niciodată că va fi ultimul meu turneu aici": Nadal face aluzie la prelungirea carierei

„Nu am spus niciodată că va fi ultimul meu turneu aici": Nadal face aluzie la prelungirea carierei

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2024   •   23:20
„Nu am spus niciodată că va fi ultimul meu turneu aici": Nadal face aluzie la prelungirea carierei
Sursa foto: Hepta

Rafael Nadal și-a încheiat campania de la Openul Italiei 2024, dar a lăsat să se înțeleagă că aceasta nu va fi ultima dată la Roma. Spaniolul a fost învins categoric, sâmbătă, la Mastersuul 1000 de polonezul Hubert Hurkacz. „Matadorul” pare să infirme faptul că acesta e ultimul său sezon în circuit.

Una dintre cele mai promovate informații din acest an despre Rafael Nadal este că acesta se va retrage la sfârșitul acestui an, informație confirmată chiar de el.

Alte știri au sugerat că spaniolul ar putea continua să joace și după 2024, dacă jocul său evoluează bine, ceea ce nu a fost cazul în ultima vreme. Corpul său nu pare suficient de puternic pentru a face față circuitului ATP așa cum trebuie - cel puțin, nu a făcut-o în ultimele dăți când a jucat.

Se pare însă că nici el nu știe care îi sunt planurile de viitor.

El a confirmat după meciul de sâmbătă că nu a spus niciodată că aceasta este ultima dată când joacă la Roma, dar s-ar putea să fie. În timp ce spaniolul a confirmat că nu se va mai întoarce niciodată la Madrid, în ceea ce privește Openul Italiei se pare că lucrurile stau diferit.

„Nu știu despre asta. Nu am spus niciodată că va fi ultimul meu turneu aici. Am spus la Madrid, pentru că așa a fost cazul. Aici nu sunt 100% sigur. A fost probabil 98%, dar nu voi spune 100% când nu este 100%, așa că..."

Legenda spaniolă a avut parte de o ceremonie după ultimul său meci de la Madrid Open, dar nu se aștepta la una la Roma, deoarece situația este diferită în capitala Italiei.

„Un sentiment diferit aici față de Madrid. O poveste diferită. Un alt fel de moment pentru mine. Nu știu ce să zic. Nu mă așteptam la nicio ceremonie, sincer, nu. Dacă m-aș fi retras, cred că vor avea timp, dacă vor dori să facă ceva în următorii ani.", a mai afirmat cel care a câștigat de 14 la Roland Garros, turneu la care se pregătește să participe din nou în acest sezon.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nadal Roma retragere