x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Naţionala de fotbal a Scoţiei s-a aflat la un pas de dezastru aviatic

Naţionala de fotbal a Scoţiei s-a aflat la un pas de dezastru aviatic

08 Oct 2009   •   00:00

Avionul care transporta naţionala de fotbal a Scoţiei a fost nevoit să renunţe pentru câteva minute la aterizarea pe aeroportul londonez Heathrow. Cu câteva momente înainte de a atinge pista piloţii au constatat că în zona respectivă se afla o altă aeronavă şi ar fi intrat în coliziune cu aceasta.



Avionul ce aparţine companiei British Airways s-a înălţat din nou după ce coborâse până la aproximativ 15 metri de sol, pentru a evita altă aeronavă aflată prea aproape. Aeronava care transporta u naţionala Scoţiei a aterizat după 15 minute. "Au existat multe râsete nervoase, însă toată lumea este bine", a declarat purtătorul de cuvânt al Federaţiei Scoţiene de Fotbal, Rob Shorthouse. "Ne aflam pe punctul de a ateriza şi apoi am revenit la altitudine. Dacă nu faci des deplasări cu avionul, poate fi înfricoşător, dar mie mi s-a mai întâmplat", a spus şi directorul federaţiei, Gordon Smith.

Naţionala Scoţiei, plecată de la Glasgow, a făcut o escală la Londra, în drum spre Yokohama, unde va juca un meci amical cu Japonia.

×
Subiecte în articol: sport