x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Ne-au bătut nişte desculţi"

"Ne-au bătut nişte desculţi"

de Daniel Stan    |    27 Noi 2007   •   00:00
"Ne-au bătut nişte desculţi"
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Secretarul general al giuleştenilor, Nicolae Manea, consideră că, după victoria cu Dinamo, echipa a tratat superficial meciul cu UTA, mai ales că gazdele se aflau intr-o situaţie dificilă.

RAPID - Fanii l-au contestat din nou pe Rednic după eşecul de la Arad


Secretarul general al giuleştenilor, Nicolae Manea, consideră că, după victoria cu Dinamo, echipa a tratat superficial meciul cu UTA, mai ales că gazdele se aflau intr-o situaţie dificilă.

Succesul din "Ştefan cel Mare" părea a linişti apele in Giuleşti, numai că eşecul ruşinos de la Arad, 0-1, a readus tensiunea la Rapid.

NEMULŢUMIRI. De la conducere la suporteri, toată lumea este nemulţumită după eşecul cu UTA, o echipă ce s-a aflat in pragul falimentului. "Rapidul nu se dezminte niciodată. Aşa era şi pe vremea mea, după o victorie mare veneau nişte desculţi şi ne băteau. Aşa s-a intămplat şi acum, am bătut Dinamo şi am pierdut la Arad", a declarat directorul tehnic al giuleştenilor, Nicolae Manea. Acesta a mai adăugat: "Nu e vorba că băieţii nu au vrut, am ratat mult, chiar şi un penalty. Adevărul e că nu ne-a ieşit nimic. Păcat, am pierdut o mare şansă de a ne apropia de CFR Cluj". In schimb, secretarul general, Cristian Costache, ii acuză pe jucători: "Prestaţia şi rezultatul de la Arad sunt ruşinoase. M-a deranjat lipsa de orgoliu a jucătorilor. Rapid a avut o problemă de mentalitate in partida cu UTA". Nici fanii nu au rămas datori, la finalul jocului contestăndu-l pe an-trenorul Mircea Rednic. De altfel, ironic, suporterii au decis să schimbe sloganul "Singuri impotriva tuturor" in "Singuri impotriva noastră", ameninţănd totodată cu boicotul la următoarele jocuri.

GHINION. Vinovat la golul arădenilor, cănd a scăpat o minge uşoară, Dănuţ Coman a primit o altă lovitură. Internaţionalul rapidist s-a accidentat la umărul drept şi va rata finalul de sezon. După estimările medicilor, goal-keeperul va fi nevoit să ia o pauză de trei săptămăni, exact perioada in care Rapid va susţine cele cinci jocuri rămase de disputat, trei in campionat, unul in Cupa Romăniei şi restanţa de la Piatra Neamţ. Aproape sigur, locul său va fi luat de brazilianul Andrade.

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport