x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Neaga: „Doar eu am mai crezut in mine!"

Neaga: „Doar eu am mai crezut in mine!"

06 Apr 2004   •   00:00

La vremea respectiva, transferul lui Adrian Neaga la Steaua era considerat cel mai scump din istoria Diviziei A.

Pitesteanul nu a confirmat insa asteptarile, evolutiile sale fiind mai degraba modeste. Dupa plecarea lui Claudiu Raducanu si a lui Radu Niculescu, antrenorul Stelei, Victor Piturca, i-a oferit o ultima sansa lui Rica, de care acesta a profitat, titularizandu-l in echipa cu care a inceput returul.

REVIRIMENT. In iarna, Neaga ajunsese intre camile si seici, adus de Mircea Rednic intr-un campionat obscur din punct de vedere fotbalistic. „Am invatat multe din experienta araba. Domnul Rednic m-a ajutat enorm, lucrand zi de zi la psihicul meu. Vreau sa-i multumesc", spune Rica. Dupa golul marcat cu Dinamo, care poate conta enorm in economia campionatului, Neaga a fost cel mai bun jucator al Stelei in partida cu Petrolul. Atacantul a inscris primul gol al meciului si a creat numeroase faze periculoase, iar dupa eliminarea lui Curt a facut risipa de efort, fiind aplaudat de fani.

SINGUR. Rica povesteste cum a trecut peste pasa proasta din cariera sa. „Au fost momente grele in cariera mea, in care nici eu nu ma mai recunosteam. Ramasesem singur, nimeni nu mai era langa mine. Eu am fost singurul care mai credea in mine. Si domnul Piturca a vazut ca m-am schimbat si ii multumesc pentru ca m-a pastrat in lot. Nu ii voi insela increderea nici lui, nici suporterilor", a spus Rica. (Paul Andone)


De la injuraturi la aplauze

„Acum cateva luni eram cel mai huiduit jucator stelist. Injuraturile m-au motivat. Am spus atunci ca va veni si vremea cand voi fi aplaudat, dar nimeni nu m-a crezut", marturiseste atacantul Stelei. „Nu sunt eu eroul meciului, ci intreaga echipa. Toti baietii au luptat din greu. Stiam ca meciul cu Petrolul va fi greu, pentru ca toate echipele din provincie isi vand scump pielea in Ghencea. Oricum, noi am intrat motivati pe teren dupa ce Dinamo s-a impiedicat in Cotroceni. Le multumim jucatorilor de la FC National. Sunt sigur ca Dinamo va mai face pasi gresiti, dar noi, daca vrem sa castigam titlul trebuie sa invingem peste tot", declara Neaga.

×
Subiecte în articol: sport