x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Negocieri la sange

Negocieri la sange

de Marius Mihalcea    |    28 Ian 2008   •   00:00
Negocieri la sange
Sursa foto: rpressport /

Transferul fundasului central al “cainilor” Stefan Radu la Lazio urma sa se finalizeze aseara, dupa meciul de campionat al bianco­ce­les­tilor cu AC Torino.

Transferul fundasului central al “cainilor” Stefan Radu la Lazio urma sa se finalizeze aseara, dupa meciul de campionat al bianco­ce­les­tilor cu AC Torino.

 

Potrivit cotidianului italian Il Tempo, presedintele lui La­zio, Claudio Lolito, si re­pre­zentantii jucatorului, directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, “vicele” Vasile Turcu si impresarii Ioan si Victor Becali mai aveau sa se puna de acord asu­pra unui fapt minor, o dife­renta de 200.000 de euro.

 

SITUATIE. Cu toate acestea, aceeasi publicatie, dar si cel mai titrat cotidian de sport din Peninsula, Gazzetta dello Sport, au dat ca sigura tranzactia. “Dupa negocieri­le de sambata seara ramasesera de stabilit ultimele detalii, dar, fara indoiala, achizitionarea lui Radu va fi oficializata azi”, a notat Gaz­zetta dello Sport in editia sa de ieri. In sprijinul acestei idei sta si faptul ca Lazio l-a cedat deja la Juventus, sub forma de imprumut, pe fundasul central Guglielmo Stendardo, plecarea acestuia facandu-i practic loc in echipa biancocelesta lui Stefan Radu. Lazio i-a oferit celui supranumit “noul Chivu” un contract pe jumatate de an, cu drept de prelungire pe alti patru ani si jumatate, in urma tran­zac­tiei, Dinamo urmand sa incaseze circa cinci milioane de euro.

 

“Pekaric e ca Dorin Goian”

Fundasul sarb Nino Pekaric (25 de ani), de la Vojvodina  Novi Sad, care ar urma sa-l inlocuiasca in defensiva pe Stefan Radu, a fost caracterizat ieri de an­tre­no­rul lui Poli Iasi, Ionut Popa: “Il stiu bine, e un jucator puternic, ca Dorin Goian. La cap nu-l bate ni­meni si are o mobilitate foarte bu­na pentru inaltimea lui. Noi ni l-am dorit inca de anul trecut, dar n-am avut banii necesari  sa-l luam”.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport