x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Neşu, ultimul chemat

Neşu, ultimul chemat

de Mihai Igirosanu    |    15 Noi 2007   •   00:00
Neşu, ultimul chemat
Sursa foto: MARIN RAICA/

Stelistul Mihăiţă Neşu a fost convocat de urgenţă ieri, inlocuindu-l pe dinamovistul Radu Ştefan, care nu a putut fi recuperat după o accidentare. In această dimineaţă, tricolorii decolează către Sofia.

BULGARIA - ROMĂNIA - Tricolorii pleacă astăzi spre Sofia


Stelistul Mihăiţă Neşu a fost convocat de urgenţă ieri, inlocuindu-l pe dinamovistul Radu Ştefan, care nu a putut fi recuperat după o accidentare. In această dimineaţă, tricolorii decolează către Sofia.

Radu Ştefan a suferit o miozită la coapsa stăngă şi medicul Pompiliu Popescu a decis că fundaşul nu va putea fi refăcut pentru nici unul dintre cele două meciuri, cu Bulgaria şi cu Albania. Chemat de selecţionerul Victor Piţurcă, stelistul Mihăiţă Neşu, care are deja trei prezenţe in echipa naţională, va ajunge cel tărziu in această dimineaţă in cantonamentul de la Mogoşoaia.

PROGRAM. In cursul dimineţii de ieri, tricolorii au susţinut un nou antrenament, tactic, ultima şedinţă de pregătire premergătoare decolării spre Sofia, care va fi inchisă presei şi publicului, fiind programată in această dimineaţă. Antrenamentul oficial al reprezentativei Romăniei de pe Stadionul Vasil Levski din capitala Bulgariei este programat pentru vineri, de la ora 11:00. Ultimele 15 minute vor fi deschise presei, antrenamentul fiind urmat de conferinţa de presă a selecţionerului Victor Piţurcă.

ADVERSARI. Bulgarii continuă să-şi manifeste intenţiile războinice inaintea partidei de sămbătă seară. "Nu ne interesează ce spun romănii, noi le vom răspunde pe teren. Căt timp mai sunt şanse, le vom juca pănă la capăt", a declarat fundaşul lui Energie Cottbus, Stanislav Angelov. Vedeta Martin Petrov, de la Manchester City, a făcut apel către suporteri. "Cu echipele de valoare intotdeauna ne-am concentrat mai bine, vedeţi meciurile cu Olanda şi cel din Romănia, decăt in faţa unor echipe ca Albania. Nu e o scuză pentru ce s-a intămplat, ci o posibilă explicaţie. Vrem un stadion plin la meciul cu Romănia, avem nevoie de sprijinul suporterilor. Să batem Romănia ar fi o mică satisfacţie după ce calificarea este compromisă", a spus autorul celor două goluri prin care bulgarii au obţinut acel 2-2 de la Constanţa.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

Trică ameninţă

Fost jucător al celor de la ŢSKA Sofia, actualul mijlocaş al liderului Ligii 1, CFR Cluj, Eugen Trică , a acordat un interviu cotidianului sofiot 7 Zile Sport. "Vrem să terminăm primii in grupă, şi pentru asta avem nevoie de şase puncte". Trică i-a luat şi apărarea lui Mutu, atacat de presa bulgară: "Cei care il cunosc ştiu bine cum e Mutu. Păcat că s-a ajuns să fie atacat in acest fel. Nimeni din echipa Romăniei nu a vorbit urăt de Bulgaria".

Bilete ieftine

FRF a anunţat ieri preţul biletelor pentru meciul Romănia - Albania, de la 21 noiembrie, pe Stadionul Lia Manoliu, ultima apariţie a tricolorilor in preliminariile CE 2008. Tichetele costă 10 RON la peluză, 20 RON la tribunele I şi a II-a şi 50 RON la tribuna "0". Federaţia menţionează că diferenţa faţă de preţurile de pănă acum va fi suportată de sponsorii oficiali şi că o mare parte a veniturilor realizate va fi direcţionată in scopuri caritabile. Biletele vor fi puse in vănzare incepănd de luni, la ora 10:00, la casele stadioanelor Lia Manoliu, Steaua, Dinamo şi Giuleşti-Valentin Stănescu. Peluza I va fi inchisă in totalitate, urmănd să fie văndute bilete doar la peluza a II-a. In ceea ce priveşte sectoarele 29 şi 30 ale peluzei a II-a, acestea vor fi rezervate exclusiv copiilor de pănă la 16 ani şi pensiona-rilor, aceştia urmănd să aibă acces gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie.

×
Subiecte în articol: sport