x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Netoiu isi ia jucatorii

Netoiu isi ia jucatorii

11 Mai 2004   •   00:00

„Fratia" dintre presedintele Gino Iorgulescu si Gigi Netoiu nu a durat decat aproape un sezon. Dupa ce, in vara, „vicele" dinamovist l-a ajutat pe oficialul „bancarilor" cu sponsorul „Vincon" si patru fotbalisti, cei doi vor fi nevoiti sa renunte la colaborare.

DANIEL STAN

SCANTEIA. Principalul motiv l-a reprezentat, sustin surse oficiale, incapatanarea antrenorului Cosmin Olaroiu in privinta folosirii lui Domocos, Ionut Savu, Marius Sava si Baldovin. Toti au fost adusi, sub forma de imprumut si fara pretentii financiare, pe filiera Gigi Netoiu. Cum „Oli" nu-l prea are la inima pe Comandant, a incercat pe cat posibil sa-i foloseasca mai putin pe cei patru. A fost scanteia care a aprins fitilul scandalului, chiar daca, oficial, nimeni nu comfirma.

EXCLUDERE. Corfirmarea a venit saptamana trecuta, cand Marius Sava a fost exclus din lot si trimis la echipa secunda, Olaroiu considerandu-l principalul vinovat pentru esecul de la Pitesti, 1-4 cu FC Arges. In plus, la ultimul meci cu FC Oradea, doar Ionut Savu a fost titular, in timp ce Baldovin si Domocos au fost introdusi pe parcurs. „Nu pot sa spun acum ce va fi peste o luna. Posibil sa plece toti in alta parte. Din cate am citit, Olaroiu vrea sa schimbe strategia de viitor. Vom vedea ce va fi", a declarat Gigi Netoiu.

VARIANTE. Aproape sigur, cei 4 vor parasi la vara pe FC National. In acest moment exista mai multe variante pentru ei, cea mai plauzibila fiind FC Arges. Conditia este ca gruparea din Trivale sa nu retrogradeze, la fel stand lucrurile si in privinta celor de la FCM Bacau, Ionut Lupescu discutand deja cu „vicele" dinamovist o eventuala colaborare cu amintitii fotbalisti.

A incetat colaborarea cu „Vincon"

Inceputa in vara anului trecut, colaborarea dintre FC National si firma „Vincon", unde Gigi Netoiu este unul dintre actionari, a incetat o data cu startul returului. Chiar si in aceste conditii, „bancarii" au evoluat cu respectiva sigla pe tricouri. Asta pana la meciul cu FC Oradea, cand trupa pregatita de Cosmin Olaroiu a avut insriptionata pe tricouri sigla noului sponsor, „Ford". Referitor la acest aspect, Netoiu a precizat: „Nu este vorba de nici o cearta intre mine si Gino Iorgulescu. Practic, cei de la Ford au oferit o suma mai mare si, logic, s-a preferat varianta cea mai buna".

Marius Sava, acuzat de tradare

Antrenorul „bancarilor", Cosmin Olaroiu, nu a explicat in detaliu motivul inlaturarii din lot a lui Marius Sava. S-a auzit de un repros vizavi de partida pierduta la Pitesti, insa adevarul pare a fi altul. Surse apropiate fotbalistului sustin ca, la finalul disputei din Trivale, tehnicianul lui FC National l-ar fi acuzat pe Sava de non-combat, trimiterea avand bataie pana la Gigi Netoiu, care se afla in relatii foarte bune cu persoanele din conducerea celor de la FC Arges. „O prostie. Toata echipa a jucat slab, nu numai Sava. Nu cred ca Olaroiu a spus asa ceva. Supozitii face toata lumea", a negat Comandantul.
×
Subiecte în articol: sport netoiu