x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nicolae Manea e tentat sa renunte

Nicolae Manea e tentat sa renunte

12 Feb 2004   •   00:00

Antrenorul echipei nationale de tineret, Nicolae Manea, este tentat sa paraseasca "tricolorii mici".

EXPLICATIE. Criticat puternic in presa dupa ultimele rezultate, Manea a explicat: "In turneul din China am jucat impotriva unor echipe formate din jucatori cu 3-4 ani mai in varsta. Campionatele din Maroc si China sunt in plina desfasurare, in timp ce eu abia am adunat jucatorii, n-am facut nici un antrenament cu ei si am intrat direct la joc. In primul meci, contra Marocului, am primit un gol dintr-un penalty, in ultimele minute, iar cu Rusia am terminat 0-0, desi din minutul 10 ramasesem cu un om mai putin".

MOTIVE. Referitor la situatia actuala cu care se confrunta echipa de tineret, Nicolae Manea a declarat: "La echipa de tineret, selectia este foarte aproximativa. Prioritate are nationala mare si e greu sa inlocuiesti imediat un jucator care a facut pasul spre aceasta. Am fost acuzat ca nu fac nimic si nu am rezultate, dar nimeni nu vede ce arie restransa de selectie avem in Romania. Din aceste motive ma gandesc sa renunt. N-as vrea sa ma imbolnavesc de nervi", a incheiat Nicolae Manea. (Mihai Igirosanu)

"Tineretul", colectie de antrenori
In ultimii ani, echipa nationala de tineret a dat de lucru multor antrenori tineri, angajati de FRF pentru a scoate reprezentativa din anonimat. Numele s-au perindat intr-un ritm ametitor, numai ca prestatiile au fost din ce in ce mai slabe. Iata tehnicienii care au trecut in ultimii patru-cinci ani pe la nationala de tineret: Tudorel Stoica, Victor Piturca, Gabriel Boldici, Ion Moldovan, Ilie Dumitrescu si Nicolae Manea.

×
Subiecte în articol: sport nicolae manea