x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nu s-au antrenat

Nu s-au antrenat

de Daniel Stan    |    28 Aug 2007   •   00:00
Nu s-au antrenat
Sursa foto: Gabi Arsenie/

Delegaţia lui Lazio Roma a ajuns in Bucureşti aseară, in jurul orei 19:00, Delio Rossi deplasănd un lot de 19 jucători. Tehnicianul italian a renunţat şi la antrenamentul oficial.

Delegaţia lui Lazio Roma a ajuns in Bucureşti aseară, in jurul orei 19:00, Delio Rossi deplasănd un lot de 19 jucători. Tehnicianul italian a renunţat şi la antrenamentul oficial.

Italienii nu concep să rateze calificarea in grupele Ligii Campionilor, in ciuda scorului, 1-1, din prima manşă, de pe "Olimpico". Dacă va rata calificarea, pentru Lazio ar fi un adevărat dezastru financiar.

ABSENŢE. Antrenorul Delio Rossi a anunţat că va miza pe cartea ofensivei: "Noi depindem mult de atacanţii noştri şi trebuie să spun că au făcut un meci foarte bun cu Torino. Pentru noi, tot ce contează in meciul cu Dinamo este să căştigăm şi să ne calificăm. Putem pierde sau putem căştiga un sezon intreg". In schimb, tehnicianul italian are probleme de lot, deplasănd la Bucureşti doar 19 jucători. Astfel, pe lăngă suspendaţii Behrami şi Mutarelli, nu vor putea fi folosiţi Siviglia şi Diakite, ultimul fiind operat după ce s-a accidentat grav in meciul de sămbătă, cu Torino, in timp ce Simone Inzaghi nu a fost convocat. Oficialii lui Lazio susţin că este cel mai important meci al sezonului şi nu se găndesc la ratarea calificării, italienii făcăndu-şi deja planuri cu banii pe care ar urma să-i incaseze din Ligă. Este vorba despre cinci achiziţii, pe care Delio Rossi şi le doreşte neapărat. Aseară, imediat după sosire, italienii au inspectat Stadionul Naţional, dar fără să efectueze şedinţa de pregătire oficială. In schimb, lazialii au anunţat că vor face astăzi un antrenament uşor, pe arena din "Ştefan cel Mare".

×
Subiecte în articol: sport