x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Nu sunt inca in forma"

"Nu sunt inca in forma"

17 Feb 2004   •   00:00

Adi Ilie si-a pus amprenta pe succesul lui Besiktas de duminica.

Cu doua goluri inscrise, Adrian Ilie a fost duminica eroul formatiei Besiktas, invingatoare acasa cu 3-1 in fata lui Denizlispor. Ilie a fost laudat de presa din Turcia, ultima reusita a "Cobrei" datand in sezonul 1997-1998, cand juca la Galatasaray.
MADALINA CORBEANU

Jurnalul National: Felicitari, Adi! Cum te simti?
Adrian Ilie: Bine, sunt fericit, dar constient ca abia acum incepe greul. Am promis ca voi da tot ce am mai bun pe terenul de joc, asa ca incerc sa ma conformez.

Unde mai sunt probleme?
La capitolul rezistenta fizica. Daca in privinta acomoda rii nu au fost probleme, faptul ca nu am jucat 6-7 luni se simte inca. Deocamdata, nu pot juca la capacitate maxima in ritmul sambata - miercuri - duminica.

Mai sunt presiuni asupra echipei?
Presiune exista inaintea fiecarui meci. Nu putem sta linistiti, chiar daca avem acum 5 puncte inaintea lui Fener. Insa noi vom arata pe teren ca suntem cei mai buni. Ce s-a incercat in urma cu cateva saptamani, cand ne-au eliminat cinci jucatori la meciul cu Samsunspor, cred ca a fost doar pentru a da un plus de inversunare luptei pentru titlu.

Se poate considera Besiktas deja campioana?
Daca vom juca tot asa ramanem favoriti. Lucescu e multumit de evolutiile tale? Mi-a zis ca e bine pana acum. Sper sa nu-i insel increderea si sa joc tot mai bine.

Cum comentezi faptul ca jucatorii Stelei au refuzat sa vina la convocarea pentru echipa nationala?
E hotararea lor, insa eu cred ca echipa nationala trebuie pusa inaintea clubului. Dar daca cei de la Steaua au considerat ca au meciuri mai importante, e treaba lor.

"Noul imparat"
"Noul imparat, Adrian Ilie!", a titrat cotidianul "Star", dupa meciul Besiktas - Denizlispor, scor 3-1. Ziarul "Fanatik" a scris pe prima pagina: "Aplauze pentru Ilie", apreciind ca "Adi a fost, prin jocul sau, arhitectul victoriei". "Furtuna Ilie!" e titlul unui articol aparut pe site-ul www.ajansspor.com, care l-a ales pe roman cel mai bun jucator de pe teren, acordandu-i patru stele, in timp ce Pancu a fost notat cu trei stele.

Dana si Milana au fost la meci
"Am fost un pic suparata ca meciul nu s-a jucat sambata, dar mi-a trecut. Adi mi-a facut cel mai frumos cadou de Ziua Indragostitilor", ne-a spus Dana, sotia jucatorului. Singura nemultumire a acesteia este ca nu intelege limba turca: "Dupa meci, pe toate posturile se vorbea de Ilie, dar nu imi dadeam seama ce spuneau. Stiam doar ca e de bine". Adi a fost sustinut din tribuna, la meciul cu Denizli, de sotie si de Milana, fetita lui.

A primit locuinta si masina
Dupa ce la venirea in Turcia a stat cateva zile la hotel, familia "Cobrei" a primit din partea clubului un apartament duplex intr-o zona rezidentiala din Istanbul. "Este o locuinta foarte spatioasa si eleganta. Stam la cateva minute distanta de cea a lui Pancu, ceea ce ne permite sa iesim impreuna la masa sau la cumparaturi", a marturisit Dana Ilie. De asemenea, gruparea "vulturilor" le-a pus la dispozitie un Opel.

×
Subiecte în articol: sport ilie