x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Nu suntem în criză”

“Nu suntem în criză”

de Marius Mihalcea    |    07 Mar 2008   •   00:00
 “Nu suntem în criză”

Antrenorul grupării din Gruia, Ioan Andone, a spus ieri că jucătorii săi au trecut peste înfrângerea suferită în faţa Stelei şi că meciul cu formaţia bunului său prieten, Fane Stoica, va demonstra acest lucru.

Antrenorul grupării din Gruia, Ioan Andone, a spus ieri că jucătorii săi au trecut peste înfrângerea suferită în faţa Stelei şi că meciul cu formaţia bunului său prieten, Fane Stoica, va demonstra acest lucru.

 

 

Tehnicianul liderului la zi al Ligii 1 nu găseşte nimic anormal în faptul că finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost în cantonamentul formaţiei lui Ştefan Stoica. “În meciul cu noi, Gloria va avea probabil pe teren cinci fotbalişti de la Steaua, iar dacă Liţu şi Tudose nu ar fi fost suspendaţi, ar fi fost şapte. Nu e însă nici o problemă că Gigi Becali a fost să-şi vadă jucătorii pentru că, spre exemplu, şi eu pot să merg la Galaţi să vorbesc cu Deac înaintea nu ştiu cărui meci. Interesul lui Gigi este ca oamenii lui să joace bine”, a spus ieri Andone.

 

 

 

OPTIMIST. Cât priveşte jocul echipei sale, “Fălcosul” a menţionat: “Nu e nici o criză la CFR şi nu vom aluneca pe tobogan! Jocul nostru este în creştere faţă de cum am început partea a doua a sezonului. Trebuie să mai muncim însă ca să ajungem la ca-litatea jocului şi tempoul din toamnă, dar, cu siguranţă vom fi mai buni cu Gloria Buzău decât am fost în meciul cu Steaua”. Andone crede că cele două penalty-uri ce i-au fost refuzate CFR-ului în meciul cu trupa lui Marius Lăcătuş şi faptul că Gloria Buzău este percepută ca a doua echipă a grupării din Ghencea, fiind numită Steaua II sau Steluţa, i-a motivat odată în plus pe elevii săi: “Ei vor căuta să-şi ia revanşa după ce li s-a întâmplat în Ghencea”. Meciul dintre CFR şi Gloria Buzău va fi condus la centru de Laurenţiu Danşa, care va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Ovidiu Maier şi Mircea Toderici.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

Buzoienii joacă pentru ei

 

 

Antrenorul Gloriei Buzău, Ştefan Stoica, a spus ieri că echipa sa va juca contra

CFR-ului în primul rând pentru ea: “M-am săturat de toate speculaţiile şi vă spun că vom juca pentru Gloria Buzău şi atât! Nu contează nici că sunt prieten bun cu Andone, nici relaţia de prietenie dintre finanţatorul nostru, domnul Costel Bucur, şi Gigi Becali. Nu trebuie amestecată una cu alta. Pe mine mă preocupă faptul că avem probleme de efectiv. Totuşi, chiar dacă ne vor lipsi Tudose, Liţu şi Cl. Ionescu, jucători foarte importanţi, vrem să arătăm pe teren de ceea ce suntem în stare”. Jucătorii lui Fane Stoica au promisă o primă de victorie de 10.000 de euro de om şi câte 5.000 în cazul unui rezultat de egalitate.

 

 

Dacia – Bistriţa, azi, ora 19:00

 

 

În celălalt meci care va avea loc azi în runda a 22-a a Ligii 1, Dacia Mioveni va primi vizita Gloriei Bistriţa, în direct la Telesport. “Sper să fim mai în formă decât în partida cu FC Vaslui. Aştept să luăm din această întâlnire cel puţin un punct”, a declarat tehnicianul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabău. “După revenirea lui Sorin Cârţu, atmosfera la echipă este foarte bună şi, chiar dacă băieţii nu au primit încă prima pentru eliminarea lui Dinamo din Cupa României, toţi se gândesc numai la victorie”, a declarat “secundul” Daciei, Fane Ţâră. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri compusă din Istvan Kovacs – la centru, Bela Szokeşi Bogdan Velicu – asistenţi.

×
Subiecte în articol: sport