x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Numirea, amanata pana azi

Numirea, amanata pana azi

04 Mar 2004   •   00:00

Dupa ce in Biroul Federal de ieri nu s-a ajuns la nici un acord, oficialii Federatiei Romane de Box vor decide azi cine este noul antrenor al lotului olimpic.

Favoritul pentru ocuparea scaunului demisului Relu Auras este fostul mare campion mondial si european, Francisc Vastag. Acesta va reveni in box la 2 ani dupa ce a fost fortat, in urma presiunilor anumitor cercuri de interese din Federatie, sa se retraga de la carma aceluiasi lot.

EXPECTATIVA. Desi e clar ca Vastag va fi noul antrenor, presedintele FRB, Iosif Armas, prefera sa pastreze secret numele viitorului tehnician. "Deocamdata sunt in negocieri cu doua persoane si ar fi pacat sa spun ceva despre un lucru nefinalizat", a spus Armas, care crede ca boxerii romani mai au un cuvant de spus in competitiile mondiale.

DECEPTIONAT. La randul sau, presedintele ANS, Octavian Morariu, prezent la sedinta Biroului Federal, a declarat ca sportivii romani trebuie sa invete din greseli si sa fie constructivi. "Dupa ce am aflat ca nici unul dintre sportivii lotului de box nu s-a calificat la Olimpiada, am fost foarte deceptionat. Dupa rezultatele din ultima vreme, sansele sa obtinem la Atena aceleasi performante ca la Sidney sunt mici, iar din acest motiv am cerut boxerilor sa fie constructivi".

"Il Padrino" turmentat

La revenirea din Croatia, pugilistii romani s-au disculpat pentru esecurile de la Europene, aruncand vina in ograda arbitrilor. Cel mai aprig in declaratii a fost Gheorghe Simion, care, aflat intr-o stare avansata de ebrietate, a starnit rasul tuturor celor prezenti spunand, printre sughituri: "Saaa va spun eu ce s-a intamplat, hac", a ingaimat antrenorul. Dupa hilarul eveniment, "Il Padrino" a fost inlaturat discret din fata camerelor de luat vederi.
( CATALIN FAINISI )

×
Subiecte în articol: sport