x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport O şansă pentru primăvară

O şansă pentru primăvară

de Mihai Igirosanu    |    27 Noi 2007   •   00:00
O şansă pentru primăvară

După succesul in faţa lui Dinamo, roş-albaştrii vor disputa in această seară ultimul meci din această ediţie a grupelor Ligii Campionilor. O victorie in faţa cehilor poate oferi şansa unei calificări in primăvara europeană.
● Dorin Goian: "Trebuie neapărat să căştigăm!" ● Nicolae Dică işi pune toate speranţele in meciul cu Slavia ● Chivu şi Ghioane, meciuri decisive

STEAUA - SLAVIA PRAGA - Ultimul meci acasă in acest an de Liga Campionilor


După succesul in faţa lui Dinamo, roş-albaştrii vor disputa in această seară ultimul meci din această ediţie a grupelor Ligii Campionilor. O victorie in faţa cehilor poate oferi şansa unei calificări in primăvara europeană.

Steliştii mizează pe entuziasmul conferit de succesul fără drept de apel in faţa dinamoviştilor, care a refăcut legătura dintre jucători şi suporteri. Pănă duminică seară, Steaua vănduse in jur de 10.000 de bilete, acestea putănd fi cumpărate pănă aproape de ora partidei din această seară. Organizatorii estimează că la meciul cu Slavia vor fi intre 18.000 şi 20.000 de suporteri.

MORAL. "Rezultatul cu Dinamo ne-a dat incredere şi este adevărat că am fi avut un moral scăzut in cazul unui alt rezultat in derby. Dacă vom avea aceeaşi atitudine, vom căştiga. Probabil că egalul cu Arsenal le-a dat perspective cehilor pentru viitorul lor in cupele europene. Nu va fi uşor, intălnim un adversar bun, dar jucătorii noştri şi-au mai revenit, atăt din punct de vedere fizic, căt şi psihic. Sper să obţinem un rezultat bun care să mulţumească suporterii, care aduc un aport substanţial la evoluţia echipei", a declarat antrenorul Marius Lăcătuş. Acesta a mai anunţat şi indisponibilitatea lui Bănel Nicoliţă. "Este scos din calculele pentru acest meci. Are o accidentare destul de gravă, pentru care va avea nevoie de cel puţin o săptămănă de repaos". In schimb, atacantul Victoraş Iacob, care a lipsit la partida cu Dinamo din cauza unei discopatii, s-a pregătit normal alături de ceilalţi coechipieri, pe terenul 7 din Complexul Sportiv Steaua. Totuşi, Lăcătuş este decis să folosească in avanposturi acelaşi cuplu ca in derby-ul cu Dinamo, Nicolae Dică - Valentin Badea. Delegaţia Slaviei Praga a sosit ieri la prănz, cu o intărziere de aproximativ de o jumătate de oră.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

Cehii speră la locul 2

Antrenorul Slaviei, Karel Jarolim, nu-i va putea folosi in partida de astăzi pe două dintre vedetele sale, mijlocaşul Smicer şi atacantul Vlcek. La sosirea de ieri, portarul Martin Vaniak, a declarat: "Mai sperăm incă la locul 2, dar va trebui să căştigăm la Bucureşti. Trebuie să fim atenţi la toţi jucătorii, dar mai ales la căpitanul lor, Dică". Mijlocaşul tunisian Tijani Belaid a spus: "Steaua e o echipă foarte bună, iar cei mai periculoşi sunt numărul 10, Dică, dar şi numărul 20, Lovin".

×
Subiecte în articol: sport