x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport O victorie fara batai de cap

O victorie fara batai de cap

13 Mai 2004   •   00:00

Trupa lui Ioan Andone s-a impus lejer in fata Gloriei, echipa care a bifat si cea de-a treia infrangere din retur in fata „granzilor" din Divizia A. Dinamo a ramas lider si a mai facut un pas spre titlu.

SORIN ANGHEL

Bistrita a dat fiori gazdelor pana spre finalul primei reprize, cand Coroian (bara, singur cu Munteanu), Costin si Giuchici puteau face 0-1. Dupa penalty-ul transformat de Danciulescu, indrazneala Gloriei a incetat, iar jocul a parut unul de vacanta.

IMPRESIE. In ciuda declaratiilor optimiste, ardelenii au aliniat un „11" de conjunctura, din care au lipsit, curios, cel mai bun fundas, Mandrean, si cel mai bun atacant, Negrean. Cu toate acestea, jocul tern si fara orizont al gazdelor le-a inlesnit elevilor lui Remus Vlad o prestatie care a surprins placut. Numai ca in fata portii, oamenii lui Jean Padureanu au parut speriati de posibilitatea unui soc.

PROBLEME. Repriza secunda a adus de la cabine o echipa Dinamo total schimbata, care a dus jocul fara probleme spre poarta veteranului Campeanu. Logic, executiile superbe ale lui Grigorie si Niculescu au lamurit problema invingatoarei, elevii lui Andone facand un nou pas spre victoria finala. In fapt, antrenorul dinamovist a recunoscut la final lacunele propriei echipe: "Am schimbat sistemul si de aceea am jucat foarte prost in prima repriza. Am avut sansa ca Gloria nu a inscris. Ne descurcam greu cand ne lipsesc jucatorii de baza".

Padureanu si Borcea injurati de suporteri

Presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a vizionat meciul de pe banca tehnica a echipei sale. Cu o jumatate de ora inaintea primului fluier, cand a iesit impreuna cu jucatorii sa inspecteze terenul, „Lordul" a fost injurat de cei circa 2.000 de suporteri si acuzat ca a dat meciul Stelei. Aceiasi fani ai „cainilor" l-au apostrofat vehement si pe directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea. „I-ati gasit clauza de transfer si lui Danciulescu... Pentru tine n-ai nici o oferta?", au strigat spectatorii catre Borcea in pauza meciului.

Florentin Petre: „Nu plec la Steaua decat daca ma dau cei de la Dinamo afara!"

Finalul meciului i-a gasit pe jucatorii lui Dinamo mai linistiti decat au parut pe parcursul primei reprize. Intrebat ce crede despre zvonurile care il dau la Steaua, alaturi de Vlad Munteanu, Petre a fost ferm: „Nu plec la Steaua decat daca ma dau cei de la Dinamo afara!". Golgeterul Ionel Danciulescu a dat de inteles ca este mai sigur de titlu: „Campionatul se joaca pana in ultima etapa si cred ca nici Dinamo si nici Steaua nu se vor mai incurca pana la final".
×
Subiecte în articol: sport