x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oi, căcăreze şi sifon

Oi, căcăreze şi sifon

de Marius Mihalcea    |    14 Apr 2010   •   00:00
Oi, căcăreze şi sifon
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor /Intact Images

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal şi finanţatorul Stelei au ajuns să se bălăcărească în ultimul hal. Cei doi s-au dat iarăşi în stambă luni după-amiază, la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1, când au purtat un dialog spumos.



Aflat în studioul emisiunii moderate de Mădălin Ionescu, Gigi Becali a vorbit primul. "Dragomir a întrecut măsura, a îmbrătrânit şi nu mai este capabil, a luat-o razna. Influenţează comisiile, face, drege... Nu îi fac plângere penală, dar dacă i-ar face cineva, aş fi primul care l-aş ajuta", a spus finanţatorul grupării din Ghencea.

DRAGOMIR: "MĂ FAC DIHON"
Dumitru Dragomir a intervenit telefonic: "Acest om raportează totul la oi, pentru că nu ştie decât să le numere şi să le mulgă. Bine că n-a spus şi de căcărezele pe care le-a mâncat. Acest om a fost prins cu 1,7 milioane de euro în valiză, Steaua trebuia scoasă din prima ligă. Este rasist până în măduva oaselor. Nu am ştiut că are atâta ură pe mine, s-a legat de boala mea şi a râs cu gura până la urechi.

Dacă mă apuc să zic de el, nu mai iese pe stradă. Becali are o răutate diabolică în el, urăşte pe toată lumea. Şantajează doi-trei oameni care au primit bani de la el. Acum are două reclamaţii la LPF, face circ să scape de suspendare! Să nu mă facă să spun de Poiana Braşov şi de generali, că eu nu am ce pierde! Ştie el ce e cu Poiana Braşov...

Dacă e să mă apăr, bă, fratele meu, mă fac dihon! Pot să-i fac mult rău, sunt diabolic în chestii din acestea". Ultimul cuvânt i-a aparţinut lui Gigi Becali: "Dragomir este sifon când vorbeşte că poate să facă nu ştiu ce! Îl rog din suflet să facă, dar n-are ce! Eu ziceam că nu e nici un fel de problemă dacă Dragomir ar fi ciupit un milion pe an de la Ligă".

×
Subiecte în articol: sport gigi becali dumitru dragomir conflict