x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Olanda - Bulgaria 2-0 - "Portocale" dulci la Amsterdam

Olanda - Bulgaria 2-0 - "Portocale" dulci la Amsterdam

de Dragos Stoica    |    10 Sep 2007   •   00:00
Olanda  -  Bulgaria 2-0 - "Portocale" dulci la Amsterdam
Sursa foto: MAARTJE BLIJDENSTEIN/

Elevii lui Marco van Basten şi-au respectat blazonul, prin victoria de sămbătă practic scoţănd din cărţi reprezentativa Bulgariei. După un an de absenţă, atacantul Ruud van Nistelrooy a revenit cu gol pentru batavi.

Dincolo de victoria repurtată sămbătă la Minsk, naţionala Romăniei avea nevoie şi de o mănă de ajutor din partea Olandei. Care nu a intărziat să apară, "Portocala mecanică" depăşind logic naţionala Bulgariei, cu scorul de 2-0, după golurile marcate de Sneijder şi Ruud van Nistelrooy.

MULŢUMIT. Selecţionerul Olandei, Marco van Basten, a declarat, la finalul partidei de la Amsterdam, că este extrem de mulţumit de rezultatul din meciul cu Bulgaria, scor 2-0, dar şi de maniera de joc. "Jucătorii au fost foarte motivaţi, şi-au dorit extrem de tare să rezolve acest meci incă de la inceput şi să nu avem emoţii. Sunt foarte fericit de rezultat, precum şi de felul cum am evoluat. Am arătat un fotbal foarte bun, cu multe combinaţii. Suntem in creştere evidentă faţă de partidele anterioare. Am văzut in această seară o puternică echipă a Olandei, care a evoluat la un nivel inalt. Totodată, sunt mulţumit de revenirea lui Ruud van Nisterlooy. El a făcut meciul la care mă aşteptam. Acum trebuie să ne concentrăm la partida de miercuri cu Albania, atunci cănd, in cazul unui succes, Euro 2008 nu va mai fi foarte departe. Suntem favoriţi la calificare alături de reprezentativa Romăniei, care şi-a confirmat forma invingănd in Belarus", a spus Van Basten.

×
Subiecte în articol: sport